Οι ήρωες του “Digimon Adventure” μεγάλωσαν για τη νέα ταινία

Εντοπίστηκαν στο Jump Festa 2019Στην εκδήλωση Jump Festa 2019, στην Ιαπωνία, εντοπίστηκαν και οι...

Εντοπίστηκαν στο Jump Festa 2019

Στην εκδήλωση Jump Festa 2019, στην Ιαπωνία, εντοπίστηκαν και οι ήρωες του “Digimon Adventure”, έτοιμοι για την επόμενη τους ταινία. Ένας χρήστης στο Twitter μετέφερε τη φωτογραφία, σύμφωνα με το comicbook, και έτσι μπορούμε όλοι να πάρουμε μια ιδέα για το τι ετοιμάζουν.

Η πιο πρόσφατη ταινία του franchise έφτασε, με τον τίτλο “Digimon Adventure Tri: Bokura no Mirai”, στις δυτικές χώρες πριν από μερικούς μήνες. Ήταν η έκτη ταινία στη σειρά, και αυτή που έφερε την ανακοίνωση για την επόμενη προσθήκη από τον κόσμο του “Digimon Adventure”.

Για την ερχόμενη ταινία έχουν ανακοινωθεί ελάχιστες λεπτομέρειες. Προς το παρόν, ο τίτλος της είναι γνωστός ως “Theater Version Digimon Adventure” και πρόκειται να σηματοδοτήσει την 20η επέτειο από το anime. Οι ήρωες μας έχουν φτάσει πλέον στην ηλικία των 22, αλλά δεν σταματούν ποτέ μπροστά σε μια καινούργια περιπέτεια.

Εικόνα από το Jump Festa 2019, μέσω Twitter.

Από την ταινία δεν θα λείπουν και ονόματα από το αρχικό anime “Digimon”. Οι Seki Hiromi, Katsuyoshi Nakatsuru και Kenji Watanabe θα βρεθούν για ακόμα μία φορά στους ρόλους του Επιβλέπων, Σχεδιαστή Χαρακτήρων και Σχεδιαστή των Digimon, κατά σειρά.

Νωρίτερα, μία εικόνα περιοδικού κυκλοφόρησε εξίσου στου Twitter, παρουσιάζοντας και πάλι τους 8 κεντρικούς χαρακτήρες, στην ίδια ηλικία. Στη φωτογραφία είδαμε πόσο έχουν μεγαλώσει οι Tai, Matt, Sora, Mimi, Izzy, Joe, Takeru και Kari, οι παιδικοί φίλοι που βρέθηκαν στον ψηφιακό κόσμο των Digimon για να μάθουν πως είναι “DigiDestined”.

Εικόνα μέσω Twitter.

Το αρχικό anime ξεκίνησε την προβολή του στην Ιαπωνία, και αργότερα μέσα στο έτος μεταγλωττισμένο στα αγγλικά, τον Μάρτιο του 1999 και συνέχισε να τρέχει μέχρι το 2000. Το “Digimon Adventure 02” συνέχισε την ιστορία τοποθετημένο μερικά χρόνια μετά από τα γεγονότα του πρώτου. Έκτοτε, οι χαρακτήρες μεγαλώνουν ηλικιακά με αργό ρυθμό.

Η ερχόμενη ταινία θα εορτάζει την 20η επέτειο του anime, οπότε λογικά θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2019.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.