Η Πρέμιερ Λιγκ μπορεί να περιμένει για τον Ντάγκλας Κόστα

Οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ, η Γιουνάιτεντ και η Σίτι, επιθυμούν την απόκτηση του Ντάγκλας Κόστα, αλλά η Γιουβέντους δεν φαίνεται διατεθειμένη να πουλήσει τον Βραζιλιάνο ακραίο μέσο.

Οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ, η Γιουνάιτεντ και η Σίτι, επιθυμούν την απόκτηση του Ντάγκλας Κόστα, αλλά η Γιουβέντους δεν φαίνεται διατεθειμένη να πουλήσει τον Βραζιλιάνο ακραίο μέσο. Η σαφής θέση της ομάδας του Τορίνο, είναι ότι δεν έχει καμία πρόθεση να στερηθεί τον Βραζιλιάνο τον Ιανουάριο. 

Επιπλέον, ο πρώην παίκτης της Μπάγερν είπε στον μάνατζερ του ότι δεν θέλει να φύγει από το Τορίνο. Οι φήμες για το ενδιαφέρον των δύο ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ έχουν ξεκινήσει μόνο στην Αγγλία, που μιλούν για προσφορά 60 εκατομμυρίων  ευρώ από τους δύο συλλόγους. Αλλά οι πόρτες δεν θα ανοίξουν από την πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Ο Ντάγκλας Κόστα θεωρείται απαραίτητος για την ομάδα, ειδικά στο Champions League και η Γιουβέντους  δεν θέλει να αφήσει τον παίκτη να φύγει, τουλάχιστον σε αυτή την μεταγραφική περίοδο. Το καλοκαίρι θα είναι δυνατή η νέα αξιολόγηση και η πιθανότητα πώλησης του παίκτη. Η Premier League μπορεί να περιμένει, αυτό είναι ένα ισχυρό και σαφές μήνυμα από την Γιουβέντους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.