«Είμαστε καλύτεροι μετά τη διακοπή, όλα για όλα στην Τούμπα» (video)

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σχολίασε τη νίκη επί του Πανιωνίου και τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για να τα δώσει όλα στο επερχόμενο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σχολίασε τη νίκη επί του Πανιωνίου και τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για να τα δώσει όλα στο επερχόμενο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

Ο μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» υποστήριξε πως είναι η πιο παραγωγική χρονιά της καριέρας του, τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος μετά τη διακοπή, ενώ αναφέρθηκε και στον πανηγυρισμό του στο γκολ που πέτυχε.

«Έχασα 2-3 γκολ σήμερα. Μπορούσε η νίκη να έρθει από το πρώτο ημίχρονο. Είναι δουλειά του προπονητή ότι με το ροτέισον δεν χάνεται η ταυτότητα της ομάδας. Νομίζω ότι από τη διακοπή και μετά είμαστε καλύτεροι.

Από εκεί και πέρα, μειώσαμε τη διαφορά με αυτήν τη νίκη. Δεν με απασχολεί το ποιος θα νικήσει στο αυριανό ντέρμπι. Εμείς θέλουμε να μειώσουμε τη διαφορά και να παραμείνουμε σε καλό φεγγάρι. Για αυτό θα πάμε την άλλη βδομάδα στην Τούμπα να τα δώσουμε όλα.

Προσωπικά, αν δεν είχα τον τραυματισμό και αν είχα λίγη τύχη παραπάνω, τα νούμερά μου θα ήταν ακόμη καλύτερα. Διανύω την πιο παραγωγική μου χρονιά. Σε 23 παιχνίδια έχω βάλει 9 γκολ, αλλά επειδή ξέρω τον εαυτό μου, μου λείπει «μισό κλικ» ακόμη.

Όταν είδα το πανό για τα θύματα της Θύρας 7, το είχα στο μυαλό μου από την αρχή. Ξέρουμε ότι το Σάββατο είναι το ετήσιο μνημόσυνο και ήθελα πολύ το γκολ και γι’ αυτόν τον λόγο, για να το αφιερώσω εκεί», δήλωσε ο εκ των σκόρερ του Ολυμπιακού. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.