Ο καπιταλισμός μας άφησε με το… PornHub

Τον Οκτώβριο του 2018, ο κωμικός Ryan Creamer, είχε μια καλή ιδέα αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί τη φήμη που θα του χάριζε. Αποφάσισε να ανοίξει ένα κανάλι στο PornHub και να δημοσιεύσει μια σειρά βίντεο, διαφορετικών από αυτά που μπορεί να βρει κανείς εκεί. Σκοπός του ήταν να ανατρέψει την...

Τον Οκτώβριο του 2018, ο κωμικός Ryan Creamer, είχε μια καλή ιδέα αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί τη φήμη που θα του χάριζε.

Αποφάσισε να ανοίξει ένα κανάλι στο PornHub και να δημοσιεύσει μια σειρά βίντεο, διαφορετικών από αυτά που μπορεί να βρει κανείς εκεί. Σκοπός του ήταν να ανατρέψει την πορνογραφική φόρμουλα που εστιάζει στο σεξ ως σεξ και παραμελεί την συναισθηματική διάσταση της σαρκικής επαφής δύο ανθρώπων: τη στοργή και την οικειότητα.

Το αποτέλεσμα δεν ήταν μόνο αστείο, αλλά επικροτήθηκε πραγματικά από τους online καταναλωτές πορνό σε όλο τον κόσμο. Τα βίντεο είναι κινηματογραφημένα από την οπτική κάποιου που κοιτάζει τον Creamer, ο οποίος με τη σειρά του αλληλεπιδρά με την κάμερα σαν να ήταν το ταίρι του. 

Για παράδειγμα στο βίντεο «I Hug You and Say I Had a Really Good Time Tonight and Then I Go Home», ο 26χρονος κωμικός, ντυμένος καθώς πρέπει κοιτάει απευθείας την κάμερα, την αγκαλιάζει και λέει: «Πέρασα πολύ όμορφα απόψε μαζί σου. Θα σου τηλεφωνήσω αύριο».

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.