Οι αριθμοί δείχνουν την αλλαγή του Ολυμπιακού

Η διαφορά εικόνας και παραγωγικότητας έχει άμεση σχέση με την ετοιμότητα. Με την πάροδο του χρόνου, ο Πέδρο Μαρτίνς πέτυχε ένα ακόμη στοίχημα και οι αριθμοί δίνουν τις απαντήσεις.

Στο πρώτο μισό της σεζόν έγινε πολύς λόγος για την αστοχία και την μη αξιοποίηση των ευκαιριών από τους παίκτες του Ολυμπιακού. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Μαρτίνς στάθηκε με παράπονο στην αδυναμία των παικτών του να τελειώσουν θεωρητικά εύκολες φάσεις στους αγώνες τους.

Η εικόνα και ο απολογισμός του δεύτερου γύρου, αποδεικνύουν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός έχει δώσει λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα. Στο τέλος του πρώτου γύρου, ο Ολυμπιακός είχε πετύχει 21 τέρματα χάνοντας ευκαιρίες και αφήνοντας χρήσιμους (όπως αποδεικνύεται) βαθμούς. 

Οι αριθμοί δείχνουν πως στον δεύτερο γύρο οι “ερυθρόλευκοι” βρήκαν τον τρόπο να γίνουν αποτελεσματικότεροι.

Έχουν ήδη 27 τέρματα σε 9 παιχνίδια στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και απομένουν 8 αγωνιστικές για να αυξήσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την παραγωγικότητά τους στον δεύτερο γύρο.

Είναι χαρακτηριστικό πως μόνο στα 7 από τα 8 παιχνίδια του δεύτερου γύρου, οι παίκτες του Μαρτίνς πέτυχαν 2 ή περισσότερα γκολ. Εξαίρεση αποτέλεσε η αναμέτρηση της Τούμπας όταν σκόραραν μία φορά.

Από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου, οι Πειραιώτες έχουν αποτύχει να σκοράρουν μόλις δύο φορές. Μία απέναντι στον ΠΑΟΚ στο Φάληρο όταν δημιούργησαν και απώλεσαν πολλές ευκαιρίες αλλά και κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο όταν πραγματοποίησαν το χειρότερο παιχνίδι τους στη σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.