Λεβαδειακός- Αστέρας Τρίπολης: Η συνέντευξη Τύπου (vid)

Δείτε τί δήλωσαν Γιώργος Παράσχος και Σάκης Τσιώλης στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Λεβαδειακός - Αστέρας Τρίπολης...

Δείτε τί δήλωσαν Γιώργος Παράσχος και Σάκης Τσιώλης στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης…



Γιώργος Παράσχος: “Χάσαμε μία χρυσή ευκαιρία για να κάνουμε τρίτη νίκη και να πάρουμε μεγάλη βαθμολογική ανάσα.Δυστυχώς η τύχη και η κούραση μας γύρισαν την πλάτη. Δεν μπορέσαμε να πάρουμε αυτή τη νίκη. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι που όποιος σκόραρε θα κέρδιζε”.


“Στο πρώτο μέρος δώσαμε περισσότερο χώρο στον αντίπαλο απ ότι έπρεπε, όμως δεν κινδυνεύσαμε. Από την άλλη ούτε εμείς μπορέσαμε να γίνουμε επικίνδυνοι.Στο δεύτερο μέρος είχαμε τέσσερις κλασσικές ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να προηγηθούμε στο σκορ και δυστυχώς από ένα λάθος στην άμυνα δεχθήκαμε το γκολ και χάσαμε το παιχνίδι”.


“Ο αγώνας μας συνεχίζεται. Πρέπει να κοντρολάρουμε την κούραση μας. Δυστυχώς παίζουμε σε βαρύ τερέν και στο τέταρτο σερί ματς, αυτό κόντρα στον Παναιτωλικό πρέπει τουλάχιστον να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι και να βγάλουμε τη ζημιά που πάθαμε σήμερα”.


Σάκης Τσιώλης: “Από την επόμενη μέρα κιόλας της ήττας μας από τον Λεβαδειακό τα παιδιά ανυπομονούσαν να έρθει η Κυριακή για να πάρουν ρεβάνς για την πρώτη ήττα εντός έδρας. Χαίρομαι που επέστρεψα στη Λιβαδειά μετά από τρία χρόνια, καθώς με την ομάδα είχαμε ανέβει στη Super League. Εύχομαι ο Λεβαδειακός να πετύχει και θα πετύχει γιατί έχει καλή ομάδα”.
 
“Σίγουρα είχαμε πάθος και δύναμη στο παιχνίδι, που είναι χαρακτηριστικά του παιχνιδιού μας. Αφού σταθήκαμε τυχεροί στη φάση του Πιπίνη στο 79ο λεπτό, βάλαμε γκολ που μας έδωσε μια σπουδαία νίκη και μας δίνει τη δυνατότητα να βρεθούμε ψηλά στην βαθμολογία”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.