Στιβαχτής: «Αυτό που μας αξίζει»

Ο Παμβοχαϊκός δοκιμάζεται την Δευτέρα (12/12, 19:00 - ΝOVA) στην Αλεξανδρούπολη, απέναντι στον τοπικό Εθνικό, γνωρίζοντας πως η αποστολή του είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Ο Παμβοχαϊκός δοκιμάζεται την Δευτέρα (12/12, 19:00 – ΝOVA) στην Αλεξανδρούπολη, απέναντι στον τοπικό Εθνικό, γνωρίζοντας πως η αποστολή του είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Όπως επισήμανε, ο Κώστας Στιβαχτής, ο αντίπαλος διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο και ισχυρή έδρα ωστόσο, η ομάδα της Κορινθίας είναι αποφασισμένη κυνηγήσει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, που συνδυάζει την εμπειρία με το νεανικό στοιχείο και σίγουρα θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή. Εκτός από καλό σύνολο, ο Εθνικός έχει μια δυνατή έδρα, που γεμίζει και δημιουργείται εξαιρετική ατμόσφαιρα», τόνισε για την αναμέτρηση της Δευτέρας ο πασαδόρος του Παμβοχαϊκού, για να καταλήξει:

«Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Σημασία έχει να παίζουμε καλά, να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Με αυτό το σκεπτικό πάμε και στην Αλεξανδρούπολη. Είμαστε έτοιμοι και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για το θετικό αποτέλεσμα».

Η προετοιμασία του Παμβοχαϊκού ολοκληρώνεται το Σάββατο και την Κυριακή η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αλεξανδρούπολη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.