Κλείνει ο Μπεργκ

28/06/2013 • 16:32
Κλείνει ο Μπεργκ
  • shares

Ο Νίκος Νταμπίζας εξασφάλισε εξουσιοδότηση από το Αμβούργο για την μετακίνηση του Μάρκους Μπεργκ χωρίς οικονομικό αντίτιμο και ο παίκτης είναι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» βρέθηκε στη Γερμανία τις τελευταίες μέρες για να πιέσει το Αμβούργο προς την κατεύθυνση της «απελευθέρωσης» του 26χρονου στράικερ, τον οποίο άλλωστε οι Γερμανοί δεν υπολογίζουν.

Παράλληλα, στο Αμβούργο βρέθηκε και ο δικηγόρος του παίκτη, ο οποίος πίεσε επίσης την ομάδα για τον ίδιο σκοπό.

Απ' ότι φαίνεται λοιπόν η συζήτηση του Νταμπίζα με τον αθλητικό διευθυντή του Αμβούργου Όλιβερ Κρόιτσερ απέδωσε καρπούς, με τον τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού» να λαμβάνει την εξουσιοδότηση των Γερμανών για να διαπραγματευτεί με τον παίκτη, έχοντας ξεκαθαρίσει ότι το Αμβούργο δεν θα αξιώσει χρήματα για τον Μπεργκ.

Ο Παναθηναϊκός, έχει ήδη έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Σουηδό, ωστόσο απομένουν να διευθετηθούν κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες.

Αν όλα πάνε καλά, δεν αποκλείεται στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας ο Μπεργκ να έρθει στην Αθήνα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας...
21/07/2019 • 07:03

Στόχος η αποτελεσματικότητα για Γιουνγκ Μπόϊς, Μόλντε και Σάμροκ Ρόβερς

Φαβορί για την νίκη αλλά προαπαιτούμενη την ουσία είναι σήμερα η Γιουνγκ Μπόϊς, η Ρέϊκιαβικ και η Μόλντε. Σε διαφορετικό πλαίσιο η ανάλογη αναζήτηση της Σάμροκ Ρόβερς με αντίπαλο την σοβαρή, τελευταία, UCD