Στα δικαστήρια πηγαίνει η Νότιος Αφρική το CAS για τη Σεμένια!

Στο ελβετικό ομοσπονδιακό δικαστήριο θα ασκήσει έφεση η Ομοσπονδία Στίβου της Νοτίου Αφρικής κατά της απόφασης του Διαιτητικού Αθλητικού Δικαστηρίου (CAS) για την Κάστερ Σεμένια.

Στο ελβετικό ομοσπονδιακό δικαστήριο θα ασκήσει έφεση η Ομοσπονδία Στίβου της Νοτίου Αφρικής κατά της απόφασης του Διαιτητικού Αθλητικού Δικαστηρίου (CAS), σύμφωνα με την οποία απαιτείται η Κάστερ Σεμένια, όπως και άλλες αθλήτριες με υπερανδρογονισμό, να ακολουθήσουν φαρμακευτική αγωγή ώστε να μειώσουν τα επίπεδα τεστοστερόνης στον οργανισμό τους, για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε διεθνείς αγώνες.

«Θα κάνουμε προσφύγουμε το συντομότερο δυνατόν. Επίσης, δεν γνωρίζουμε, και αυτό δεν έχει εξηγηθεί, πώς η IAAF θα εφαρμόσει τους νέους κανονισμούς της. Πιστεύουμε επίσης ότι οι επιστημονικές πληροφορίες (σχετικά με τις γυναίκες με υπερανδρογονισμό) έχουν τελικά αγνοηθεί πλήρως», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομοσπονδίας Στίβου της Νότιας Αφρικής, Βούγιο Μάγκα για την απόφαση του CAS να απορρίψει την έφεση της Σεμένια κατά της IAAF και τον νέο κανονισμό για τις αθλήτριες με υπερανδρογονισμό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.