Σοϊλέδης: “Κυνηγάμε ακόμα την πρώτη θέση” (video)

Ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε στο novasports.gr για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό και οριοθέτησε τους στόχους της Ένωσης.

Ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε στο novasports.gr για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό και οριοθέτησε τους στόχους της Ένωσης.

Ο Έλληνας αμυντικός του Δικεφάλου αναφέρθηκε αρχικά στην εικόνα της ομάδας του τον τελευταίο καιρό και στο τελευταίο ματς της χρονιάς απέναντι στους Βοιωτούς: 

“Έχουμε ένα διάστημα με πάρα πολύ καλές εμφανίσεις και πολύ καλά παιχνιδια με νίκες. Κάτι που είναι σημαντικό για εμάς ώστε να κρατιόμαστε ψηλά στη βαθμολογία. Επίσης έχουμε πολύ καλή ψυχολογία, κάτι που δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε ευκαιρία. Τη Δευτέρα θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με νίκη και να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία.

Εμείς αν είμαστε συγκεντρωμένοι στα αμυντικά μας καθήκοντα και σοβαροί όπως πάντα δεν θα αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα. Ξέρουμε ότι είναι μια ομάδα, η οποία κλείνεται πίσω και χτυπάει στις αντεπιθέσεις και πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά”.

Σε ότι αφορά στο κατά πόσο επηρεάζεται το παιχνίδι των αμυντικών από τις εναλλαγές συστήματος, ο Σοϊλέδης υποστήριξε:

“Αναλόγως πως είναι τοποθετημένη η τριάδα στο κέντρο επηρεάζεται ο τρόπος παιχνιδιού των μπακ, γιατί θα πρέπει να παίζουν πιο ψηλά, αλλά πιστεύω ότι αυτό είναι στις επιλογές του προπονητή και στο πως αξιοποιεί σε κάθε παιχνίδι τους παίκτες που έχει”.

Για τους στόχους της ΑΕΚ είπε:

“Εμείς θέλουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι για να είμαστε κοντά στον Ολυμπιακό. Κυνηγάμε ακόμα και την πρώτη θέση. Αυτός είναι ο στόχος μας. Πρέπει να παραμείνουμε ψηλά, γιατί η ομάδα μας εκεί πρέπει να είναι και πάντα αυτό θα κάνουμε στο γήπεδο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.