Κολοσσός χωρίς άγχος

Ο Βασίλης Φραγκιάς δήλωσε πως ο Κολοσσός Ρόδου θα αντιμετωπίσει χωρίς άγχος τον Παναθηναϊκό στην ημιτελική φάση των play offs της Α1

Ο Βασίλης Φραγκιάς δήλωσε πως ο Κολοσσός Ρόδου θα αντιμετωπίσει χωρίς άγχος τον Παναθηναϊκό στην ημιτελική φάση των play offs της Α1. Ο Έλληνας τεχνικός θεωρεί πως η ομάδα του έχει κάνει ήδη την υπέρβαση στο φετινό πρωτάθλημα.

«Παίζουμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, η οποία μάλιστα θα υπερασπιστεί τον τίτλο της στην Κωνσταντινούπολη. Για πολλά χρόνια ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ και σαφέστατα δεν είναι και η πιο εύκολη αποστολή για μας», είπε.
 
Και πρόσθεσε: «Αυτό που έχει σημασία για τον Κολοσσό είναι ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του συμμετέχει στα ημιτελικά του ελληνικού πρωταθλήματος. Τα παιδιά έχουν κάνει το χρέος τους και με το παραπάνω. Απέναντι σε τέτοιες ομάδες, κερδίζεις εμπειρίες και στοιχεία που σε βοηθούν να γίνεις καλύτερος. Θέλουμε να είμαστε καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοί σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι που δώσαμε στο Ο.Α.Κ.Α. για την κανονική περίοδο».

Ο κ. Φραγκιάς εξήγησε ότι «τότε μας έλειπε ο ρυθμός και ο Παναθηναϊκός δεν μας επέτρεψε να κάνουμε αυτό που μπορούμε. Θέλουμε να ευχαριστηθούμε το μπάσκετ και να δώσουμε τη δυνατότητα στον κόσμο μας το Σάββατο να παρακολουθήσει μία από τις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες. Άλλωστε το παιχνίδι στη Ρόδο θα είναι το τελευταίο του Παναθηναϊκού πριν φύγει για το φάιναλ-φορ της Κωνσταντινούπολης. Εμείς ουσιαστικά περιμένουμε τη σειρά των μικρών τελικών, όπου λογικά θα αντιμετωπίσουμε τον Πανιώνιο».

Από την πλευρά του ο γκαρντ του Κολοσσού, Μάρκους Χάτεν, τόνισε: «Όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι ο Παναθηναϊκός και ποια είναι η δυναμική του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Για μας η πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος είναι μεγάλη επιτυχία και από δω και πέρα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Και συμπλήρωσε: «Η σειρά των αγώνων με τον Παναθηναϊκό είναι πάρα πολύ δύσκολη και αυτό που θέλουμε είναι να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο αλλά και να παίξουμε στη Ρόδο, έχοντας στο πλευρό μας τον φίλαθλο κόσμο. Από την αρχή της σεζόν έχουμε δώσει τον καλύτερο μας εαυτό και στο ΟΑΚΑ θα προσπαθήσουμε να κοιτάξουμε στα μάτια τους αντιπάλους μας. Ο Παναθηναϊκός είναι φυσικά το φαβορί, ξέρουμε ότι μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια αλλά θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με βάση τις οδηγίες του προπονητή μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.