Κουτσόπουλος: “Φιέστα για μας”

Χαρακτήρα φιέστας για τον Λεβαδειακό θα έχει η πιθανή νίκη του συλλόγου κόντρα στον ΠΑΟΚ, τόνισε ο Βαγγέλης Κουτσόπουλος.

Χαρακτήρα φιέστας για τον Λεβαδειακό θα έχει η πιθανή νίκη του συλλόγου κόντρα στον ΠΑΟΚ, τόνισε ο Βαγγέλης Κουτσόπουλος. Ο άσος της ομάδας της Λειβαδιάς δεν δίστασε να αναφερθεί και στους ποδοσφαιριστές του Λάζλο Μπόλονι με κολακευτικά λόγια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Sport103.fm»:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Πιστεύω θα γίνει φιέστα για την ομάδα μας. Μας ενδιαφέρει η νίκη για να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο πάνω στη βαθμολογία. Υπάρχουν και τόσα προβλήματα στις αδειοδοτήσεις γιατί να μην είμαστε εμείς αυτοί που θα βγούμε στην Ευρώπη;»

Για την πορεία του ΠΑΟΚ: «Η πορεία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη ήταν πάρα πολύ καλή. Εκανε κάποια σκαμπανεβάσματα στο πρωτάθλημα, αλλά το θετικό είναι ότι παίζουν παιδιά από τις ακαδημίες. Αγαπάνε την ομάδα την ομάδα και ο ΠΑΟΚ έχει τα εφόδια τα επόμενα χρόνια να χτυπήσει και πρωτάθλημα».

Για τα πλέι οφ: «Καλύτερα να ξεκινήσει εκτός για να πάρει ένα τρίποντο και να μπει σε θέση ισχύος. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να φοβάται τον Ατρόμητο, γιατί πιστεύω ότι είναι ο μόνος που μπορεί να τον κοντράρει. Δεν πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός θα είναι τόσο δυνατός».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.