Δε θα μείνουν στο ξενοδοχείο

Την απόφαση να μην αποσυρθούν στο ξενοδοχείο, εν όψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, έλαβαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μετά από σχετική πρόταση του Φερέιρα.

Την απόφαση να μην αποσυρθούν στο ξενοδοχείο των προπονητικών εγκαταστάσεων της Παιανίας, εν όψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, έλαβαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, μετά από σχετική πρόταση του Ζεσουάλντο Φερέιρα. Οι «πράσινοι» προχώρησαν στην συγκεκριμένη κίνηση, προκειμένου να μειωθεί το κόστος λειτουργίας των εγκαταστάσεων της Παιανίας, αλλά φαίνεται ότι είναι και ένδειξη αντίδρασης των ποδοσφαιριστών για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα, με τα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα.

Η απόφαση λήφθηκε πριν την έναρξη της προπόνησης την Παρασκευή και ανακοινώθηκε στην συνέχεια από τον Ζεσουάλντο Φερέιρα, που είχε προτείνει προ ημερών στους παίκτες της ομάδας να μένουν στα σπίτια τους πριν από τους αγώνες. 
Αυτή φαίνεται ότι είναι η πρώτη μορφή αντίδρασης των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, ενώ ο Ζεσουάλδο Φερέιρα από την πλευρά του υπογράμμισε στην ομιλία τους προς τους παίκτες, πως δεν πρέπει να δώσουν δικαιώματα στο ματς με την ομάδα του Αγρινίου. Πάντως δεν αποκλείεται ενόψει πλέι οφ, οι παίκτες του Τριφυλλιού να διαμείνουν στο ξενοδοχείο της Παιανίας, αφού η απόφαση του Πορτογάλου τεχνικού είναι -για την ώρα – μόνο για την Κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό. 

Με τους Νέους Μαυρίας, Φουρλάνος, Καπίνο

Στα αγωνιστικά, ο Ζέκα προπονήθηκε για άλλη μια ημέρα κανονικά και έδειξε πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Ο Πορτογάλος μέσος τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το Κυριακάτικο ματς με τον Παναιτωλικό. Εκτός «μάχης» για την συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι οι τιμωρημένοι Σιμάο, Κατσουράνης, Κλέιτον, Μαρίνος και οι τραυματίες Λέτο και Ιωαννίδης. Επιστρέφουν στην δράση οι Λουκάς Βύντρα και Γκέργκεϊ Ρούντολφ(εξέτισαν ποινή καρτών με τον Άστέρα), με την ομάδα Νέων του Τριφυλλιού θα αγωνιστούν το Σάββατο οι Καπίνο, Μαυρίας και Φουρλάνος, ενώ ο Φερέιρα θα δώσει φανέλα βασικού στον Στέφανο Κοτσόλη. Το πρόγραμμα της προπόνησης της Παρασκευής περιείχε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής μπάλας και δίτερμα για τους «πράσινους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.