Ντεβέσα: «Να επέμβουν ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ»

Την γνώμη του για τα περιστατικά των τελευταίων εβδομάδων στο ελληνικό ποδόσφαιρο έδωσε ο παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης Ντίντακ Ντεβέσα, μιλώντας στην Ισπανία και την Ultima Hora.

Την γνώμη του για τα περιστατικά των τελευταίων εβδομάδων στο ελληνικό ποδόσφαιρο έδωσε ο παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης Ντίντακ Ντεβέσα, μιλώντας στην Ισπανία και την Ultima Hora.

«Είμαι στην Ελλάδα τρία χρόνια και κάθε χρόνο το πρωτάθλημα διακόπτεται. Μία φορά γιατί έβαλαν φωτιά στο σπίτι ενός διαιτητή και μία άλλη γιατί οι φανατικοί του Παναθηναϊκού πέταξαν βεγγαλικά. Αυτά που έγιναν όμως τις προάλλες ήταν εκτός ορίων και νομίζω ότι πρέπει να επέμβει η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ. Πριν μερικές εβδομάδες έριξαν ένα ρολό χαρτί ταμειακής μηχανής στον Όσκαρ Γκαρθία, προπονητή του Ολυμπιακού και αποδείχτηκε ότι το έκανε υπάλληλος του κλαμπ και όχι φίλαθλος», είπε ο 27χρονος και πρόσθεσε: 

«Εδώ τα καπνογόνα δεν απαγορεύονται και δεν υπάρχουν κάμερες στο γήπεδο, οπότε ο έλεγχος είναι μηδαμινός. Δεν έχω φοβηθεί, αλλά οι φανατικοί πολλές φορές εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο. Οι μεγαλύτερες ομάδες θα έπρεπε να δίνουν το καλό παράδειγμα, αλλά αυτές έχουν την χειρότερη συμπεριφορά. Για τους Έλληνες το ποδόσφαιρο είναι ιερό, μπορείς να τους πειράξεις άλλα πράγματα αλλά αν στερήσεις τρεις πόντους στην ομάδα τους, είναι ικανοί να κινητοποιήσουν όλη τη χώρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.