Ανίκητη στο Μόναχο η Μπάγερν

Με την αναμέτρηση Μπάγερν-Ρεάλ ανοίγει η αυλαία της ημιτελικής φάσης του Champions League. Οι Βαυαροί θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους κόντρα στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο και ένα ζευγάρι με μεγάλη προϊστορία, κόκκινης... απόχρωσης.

Με την αναμέτρηση Μπάγερν-Ρεάλ ανοίγει η αυλαία της ημιτελικής φάσης του Champions League. Οι Βαυαροί θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους κόντρα στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο και ένα ζευγάρι με μεγάλη προϊστορία, κόκκινης… απόχρωσης.


Μπάγερν και Ρεάλ έχουν αναμετρηθεί άλλες 18 φορές στο παρελθόν, με τους Γερμανούς να μετρούν 10 νίκες έναντι 6 των Ισπανών και με 2 παιχνίδια να έχουν λήξει ισόπαλα. Το πιο εντυπωσιακό, όμως, είναι ότι η Μπάγερν στο Μόναχο και κόντρα στη Ρεάλ έχει 8 νίκες, 1 ισοπαλία και παραμένει αήττητη σε 9 αγώνες.


Οι δυο ομάδες έχουν συναντηθεί άλλες 4 φορές στην ημιτελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η Μπάγερν πανηγύρισε τις 3 (1976, 1987, 2001) και η Ρεάλ μόνο το 2000. Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Γιουπ Χάινκες, είχε επαναφέρει τη «βασίλισσα» στον θρόνο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου το 1998, ο προπονητής της Ρεάλ, είχε νικήσει την Μπάγερν στον τελικό του 2010 με την Ίντερ.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.