Φραγκιάς: «Να εκμεταλλευτούμε το αβαντάζ έδρας»

Με τον Βασίλη Φραγκιά να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς και ο Γιάννης Γεωργαλλής ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη γάμπα, ο Κολοσσός υποδέχεται αύριο στο «Βενετόκλειο» την Καβάλα, στο πλαίσιο του πρώτου μεταξύ τους αγώνα στη σειρά της Α' φάσης των πλέι οφ στην Α1 Ανδρών.

Με τον Βασίλη Φραγκιά να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς και ο Γιάννης Γεωργαλλής ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη γάμπα, ο Κολοσσός υποδέχεται αύριο στο «Βενετόκλειο» την Καβάλα, στο πλαίσιο του πρώτου μεταξύ τους αγώνα στη σειρά της Α’ φάσης των πλέι οφ στην Α1 Ανδρών.
 
Ο Κολοσσός, ο οποίος έγραψε ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη επαρχιακή ομάδα στην Α1 που τερμάτισε στην 3η θέση της κανονικής περιόδου, ευελπιστεί να έχει τον κόσμο στο πλευρό του, προκειμένου να τον ενισχύσει στην προσπάθεια του να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή στη Β’ φάση (θέλει 2 νίκες).

Ο Βασίλης Φραγκιάς μίλησε για τον αυριανό αγώνα και τόνισε ότι θέλει η ομάδα του να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα της έδρας, προκειμένου να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη στην ιστορία της ομάδας σε πλέι οφ, αλλά και την πρόκριση στην επόμενη φάση.
«Έχουμε το αβαντάζ της έδρας, το οποίο θέλουμε να εκμεταλλευτούμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Θα παίξουμε απέναντι σε μία σοβαρή και δυνατή ομάδα, στην οποία αγωνίζονται πλέον οι Γκρέι και Νταμιάνοβιτς αντί για τους Τέιλορ και Ο’ Μπράιαντ, που είχαν παίξει στο τελευταίο μας παιχνίδι. Η μία ομάδα δεν έχει να κρύψει κάτι στην άλλη. Είμαστε ισοδύναμοι αντίπαλοι και κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου, πετύχαμε από μία νίκη σε διαφορετικές περιόδου. Σε χρονικό διάστημα 25 ημερών δώσαμε μόλις ένα παιχνίδι στο Ο.Α.Κ.Α. με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και κανείς δεν ξέρει πόσο θα επηρεάσει τις ομάδες η μεγάλη αποχή. Για μας σημαντικό κομμάτι αποτελεί η παρουσία του κόσμου. Θέλουμε και ζητάμε από τους Ροδίτες φιλάθλους να γεμίσουν αύριο το Βενετόκλειο και να βοηθήσουν την ομάδα να πάρει τη νίκη», είπε ο τεχνικός του Κολοσσού.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Γεωργαλλής, πρόσθεσε: «Εμείς θα παίξουμε στα πλέι-οφ με το σκεπτικό ότι τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα. Αυτή είναι η πιο σημαντική στιγμή στην ιστορία του Κολοσσού, καθώς θα έχουμε για πρώτη φορά πλεονέκτημα έδρας στην α’ φάση των πλέι-οφ. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και ξέρουμε πολύ καλά ότι τα παιχνίδια με την Ε.Κ. Καβάλας θα είναι ιδιαίτερα δύσκολα. Είναι μία πολύ δυνατή και καλή ομάδα, όμως ο δικός μας στόχος είναι πάρουμε την πρόκριση για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Όλες οι ομάδες ουσιαστικά βρίσκονται στην ίδια κατάσταση μετά τη διακοπή, είμαστε επαγγελματίες και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρόκριση. Στην προσπάθεια μας θέλουμε τη συμπαράσταση όλων των Ροδιτών, να βρεθούν στο γήπεδο και να αποτελέσουν τον έκτο παίκτη μας. Η παρουσία τους είναι πολύ σημαντική για όλους τους αθλητές, αφού μας δίνουν δύναμη και ώθηση να πάρουμε τη νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.