Επιστροφή στα βάσανα για την ΑΕΚ

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων επιστρέφουν την Κυριακή οι παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων επιστρέφουν την Κυριακή οι παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Η άδεια των παικτών του Γκουστάβο Πογιέτ για τις γιορτές των Χριστουγέννων τελείωσε και την Κυριακή θα βρεθούν στις εγκαταστάσεις των Σπάτων, προκειμένου να  ξεκινήσουν και πάλι τις προπονήσεις. 

Από την προπόνηση αναμένεται να απουσιάσουν οι ξένοι παίκτες της ομάδας, οι οποίοι θα επιστρέψουν τη Δευτέρα, καθώς είχαν εξασφαλίσει μια επιπλέον ημέρα άδειας. Πριν την προπόνηση αναμένεται να υπάρξει και ζυγαριά για τους  παίκτες, καθώς ο Ουρουγουανός τεχνικός τους είχε προειδοποιήσει για κάτι τέτοιο. 

Η προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη για τις 16:00 και με αυτή θα  ξεκινήσει η προετοιμασία  για τις  αναμετρήσεις με τον Λεβαδειακό για το κύπελλο Ελλάδος και με τους Πλατανιά και Ξάνθη για το πρωτάθλημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.