Θυμήθηκε την ...τέχνη του ο Γεωργιάδης! (photos)

Ο Γιώργος Γεωργιάδης θυμήθηκε τα ...νιάτα του στην προπόνηση της Κυριακής, πήρε τη γνωστή του θέση στη δεξιά πλευρά της άμυνας και δίδαξε ...ποδόσφαιρο στους παίκτες του Παναθηναϊκού.
Νίκος Τζουάννης
22/07/2019 • 00:27
Ο Ζοάο Νούνιες
  • shares
Ο Γιώργος Γεωργιάδης θυμήθηκε τα ...νιάτα του στην προπόνηση της Κυριακής, πήρε τη γνωστή του θέση στη δεξιά πλευρά της άμυνας και δίδαξε ...ποδόσφαιρο στους παίκτες του Παναθηναϊκού. Μάλιστα όταν ανακοίνωσε τις ομάδες που θα παίξουν, ο Γιώργος Δώνης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον πρώην συμπαίκτη του: "Στη δεξιά πλευρά θα παίξει ο Ντάνι Άλβες Γεωργιάδης"! Ο συνεργάτης του Γιώργου Δώνη συμμετείχε στο δίτερμα που έπαιξαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στη ...φυσική του θέση και έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ έδινε εντολές και έκανε παρατηρήσεις στους παίκτες κατά τη διάρκεια του διτέρματος.

Γράψτε το σχόλιο σας...
20/08/2019 • 08:42

Τα αουτσάϊντερ δίνουν ρυθμό σε Λευκωσία, Σέφιλντ και Σουίντον

Ο Άγιαξ είναι το φαβορί στην Κρήτη αλλά ο ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα με το πείσμα που θα τρέξει για να διεκδικήσει, κι ότι βγει. Πιο επιφυλακτικό το ματς στην Ρουμανία. Σε άλλο πνεύμα με προοπτική παραγωγικότητας στο Σέφιλντ και το γήπεδο της Ντέρμπι Κάουντι