Μόρας: «Μπακ που παίζει όλη την πλευρά»

Ο Βαγγέλης Μόρας μίλησε σε αθλητικό ραδιόφωνο για τη νέα μεταγραφή του Παναθηναϊκού, Τζιαντομένικο Μέστο, για το δεξί άκρο της άμυνας του «τριφυλλιού».

Ο Βαγγέλης Μόρας μίλησε σε αθλητικό ραδιόφωνο για τη νέα μεταγραφή του Παναθηναϊκού, Τζιαντομένικο Μέστο, για το δεξί άκρο της άμυνας του «τριφυλλιού».

Ο Έλληνας αμυντικός που αγωνίζεται στο Καμπιονάτο είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6: «Τα τελευταία χρόνια είχε λίγες συμμετοχές όμως αυτό δεν έχει σημασία γιατί έχει δείξει την αξία του. Είναι ένα δεξί μπακ που μπορεί να παίξει όλη την πλευρά. Έχει ποιότητα και είναι πολύ καλός στο κομμάτι της τακτικής, πράγμα που είναι βασικό για να κρατηθείς και να κάνεις καριέρα στην Ιταλία. Στο ελληνικό πρωτάθλημα, που έχει πέσει η ποιότητα, μπορεί να κάνει την διαφορά.

Το δυνατό του σημείο είναι η επίθεση. Τα καλύτερά του χρόνια τα έχει κάνει στην Τζένοα, με προπονητή τον Γκασπερίνι, που έχει επιθετική φιλοσοφία. Ο ρυθμός στην Ελλάδα είναι πολύ πιο χαμηλός κι έτσι με την εμπειρία που έχει θα είναι εύκολα για αυτόν εδώ.  Έχει παίξει σε καλές ομάδες με γεμάτες χρονιές. Δεν ήταν εύκολο να βρει χρόνο συμμετοχής με τον Μπενίτεθ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.