Καλλινικίδης: «Το μέλλον θα καθορίσει τα πάντα»

Ο παίκτης του Αρκαδικού Αβραάμ Καλλινικίδης στο επίσημο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ στάθηκε στο παιχνίδι με την Καβάλα στην Καλαμίτσα για την Basket League και στη σημασία νίκης για την αρκαδική ομάδα.

Ο παίκτης του Αρκαδικού Αβραάμ Καλλινικίδης στο επίσημο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ στάθηκε στο παιχνίδι με την Καβάλα στην Καλαμίτσα για την Basket League και στη σημασία νίκης για την αρκαδική ομάδα.

Αναλυτικά έγραψε: «Φίλες και φίλοι, εύχομαι σε όλους καλή χρονιά, με υγεία, με ευημερία, με προσφορά όπως ο καθένας μπορεί, με αγάπη και με χαμόγελο. Ξέρουμε, καθώς όλοι εδώ βρισκόμαστε και βιώνουμε πολλές καταστάσεις καθημερινά, πως τα πράγματα είναι δύσκολα, ωστόσο είναι δεδομένο πως μόνο από δύναμη ψυχής μπορεί ο καθένας να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της οικογένειας, της δουλειάς και γενικότερα της καθημερινότητας. Κάπως έτσι, πέρασε και η δική μας εβδομάδα από το παιχνίδι με τον Κόροιβο και μετά. Η ήττα, με τον τρόπο που ήρθε, μας έδειξε ένα σκληρό πρόσωπο της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ένα πρόσωπο που η αλήθεια είναι δεν είχαμε συναντήσει και δεν θα θέλαμε να συναντήσουμε ξανά.

Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να το αφήσουμε και πίσω μας, καθώς το μέλλον θα καθορίσει τα πάντα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Καβάλα. Βρισκόμαστε ήδη στο δρόμο για εκεί και το μόνο που σκεφτόμαστε άπαντες είναι πως η νίκη δεν είναι απλά μονόδρομος, είναι κάτι παραπάνω. Είναι μια ομάδα, με την οποία πέρυσι «μαχόμασταν» στην Α2 και που φυσικά έχουμε ίδιους στόχους. Συνεπώς, εύκολα καταλαβαίνει κανείς τι μπορεί να σημαίνει το συγκεκριμένο ροζ φύλλο αγώνα, ειδικότερα εκτός έδρας. Δουλέψαμε, λοιπόν, και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την Καβάλα, θέλοντας να κάνουμε από την αρχή της αναμέτρησης σαφές πως θέλουμε μόνο τη νίκη. Για αυτήν και θα παλέψουμε. Κλείνοντας, θέλω να ευχηθώ για ακόμα μία φορά υγεία σε όλο τον κόσμο και φυσικά στην ομάδα μου, αλλά και σε όλες τις ομάδες της κατηγορίας. Καλή χρονιά!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.