Πρίφτης: «Σεβασμός στο Ρέθυμνο»

Ο Αρης, υποδέχεται το Ρέθυμνο (Σάββατο, 17:00, NovaSports 4) και ο Δημήτρης Πρίφτης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των κιτρίνων, συνιστά προσοχή στην κρητική ομάδα.

Ο Αρης, υποδέχεται το Ρέθυμνο (Σάββατο, 17:00, NovaSports 4) και ο Δημήτρης Πρίφτης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των κιτρίνων, συνιστά προσοχή στην κρητική ομάδα.
 
«Μας περιμένει ένας δύσκολος αγώνας απέναντι στο Ρέθυμνο. Ο αντίπαλός μας παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα, έχοντας κάνει κάποιες διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ οι οποίες βελτίωσαν το παιχνίδι του. Εμείς, όπως κάνουμε πάντα, πρέπει να δείξουμε τον απαραίτητο σεβασμό στον αντίπαλο και να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Ο έλεγχος του ρυθμού και των ριμπάουντ θα είναι καθοριστικός παράγοντας για την έκβαση του αγώνα, όπως και τα λιγότερα δυνατά λάθη», δήλωσε ο κόουτς του Αρη.
 
Σχετικά με τη χρονιά που έφυγε, ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε: «Το 2015 ήταν μία επιτυχημένη χρονιά για τον Αρη. Καταφέραμε αρκετά πράγματα στην προηγούμενη αγωνιστική περίοδο και η ανατολή του 2016 μας βρίσκει σε καλό σημείο αναφορικά με την τρέχουσα σεζόν. Μας περιμένει μία πολύ δύσκολη χρονιά και θα δώσουμε τα πάντα για να ανταπεξέλθουμε. Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά και υγεία σε όλο τον κόσμο για το 2016».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.