Χαραλαμπόπουλος: «Ζήλεψα τον Ζάρα!»

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ εξακολουθούν με κάθε τρόπο να αποδίδουν τα εύσημα στον πρωταγωνιστή της νίκης τους στο χθεσινό (21/3) ντέρμπι με τον Άρη.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ εξακολουθούν με κάθε τρόπο να αποδίδουν τα εύσημα στον πρωταγωνιστή της νίκης τους στο χθεσινό (21/3) ντέρμπι με τον Άρη.

Η… Ζαριάδα καλά κρατεί στον ΠΑΟΚ! Όλοι οι «ασπρόμαυροι» έχουν κάτι καλό να πούνε για τον αδιαμφισβήτητο πρωταγωνιστή της «ασπρόμαυρης» νίκης χθες (21/3) στο Αλεξάνδρειο. Μετά τον Λάκι Τζόουνς αμέσως μετά τον αγώνα, σειρά πήρε σήμερα (22/3) ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος να αποδώσει τα εύσημα στον Θοδωρή Ζάρα.

Όταν, πριν την προπόνηση της ομάδας του, ρωτήθηκε ο Έλληνας φορ πώς έζησε την αναμέτρηση με τον Άρη, το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, απάντησε χαρακτηριστικά: «Για μένα ήταν το πιο ωραίο παιχνίδι της χρονιάς. Ένα από αυτά που σου αρέσει να παίζεις μπάσκετ. Το πιστέψαμε όλοι, μπήκανε δύο μεγάλα σουτ του Ζάρα και το γυρίσαμε. Η ατμόσφαιρα βοήθησε τον Άρη να πιέσει. Ήταν πολύ σκληρό ματς. Στα περισσότερα ματς δεν ήμασταν τυχεροί. Χθες ήμασταν τυχεροί. Ζήλεψα το σουτ του Ζαρα. Έπρεπε να το είχα πάρει εγώ…»

Όσο για τη δική του απόδοση, η οποία επίσης ήταν εξαιρετική (είναι αξιοσημείωτο ότι έκανε διπλό ρεκόρ καριέρας, με τους 16 πόντους που πέτυχε και τους 20 που μάζεψε στο ranking), είπε: «Ήταν το πρώτο μου ντέρμπι. Όλοι δώσαμε το κάτι παραπάνω. Ήταν πολύ σημαντικό για τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Ένιωσα καλά. Οι προσπάθειες που πήρα, μπήκαν. Η ψυχολογία μου ανέβηκε, ένιωσα όπως όταν έπαιζα με την Εθνική το καλοκαίρι. Κάθε καλή εμφάνιση με τονώνει. Πιστεύω ότι ήταν καλό παιχνίδι κι ο τρόπος με τον οποίον κερδίσαμε, τονώνει όλη την ομάδα!»

Για τον αγώνα με τον Κολοσσό, που ακολουθεί και είναι εκτός έδρας για τον ΠΑΟΚ, τόνισε: «Πάμε σε κάθε παιχνίδι για να κερδίσουμε και να ανέβουμε στη βαθμολογία. Ο Κολοσσός είναι μια ομάδα που της αρέσει να τρέχει. Αν παίξουμε στο δικό μας ρυθμό στο 5 εναντίον 5, θα έχουμε τον πρώτο λόγο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.