Τελευταία προπόνηση για τον Ατρόμητο στην Αυστρία

Την τελευταία τους προπόνηση πραγματοποίησαν οι παίκτες του Ατρόμητου επί Αυστριακού εδάφους, λίγο πριν το Κυριακάτικο φιλικό με αντίπαλο την Δυναμό Δρέσδης.
06/07/2019 • 23:45
Την τελευταία τους προπόνηση στην Αυστρία πραγματοποίησαν οι παίκτες του Ατρόμητου
  • shares
Οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου, πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση επί Αυστριακού εδάφους, στα γήπεδα του Μόνταφον. Το πρόγραμμα για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, περιελάμβανε διπλή προπόνηση. Το πρωί οι παίκτες της ομάδας του Περιστερίου έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής ενώ το απόγευμα ασκήσεις στο γυμναστήριο και την πισίνα.
Την Κυριακή, ο Ατρόμητος θα δώσει το δεύτερο προγραμματισμένο φιλικό επί Αυστριακού εδάφους, με αντίπαλο την Δυναμό Δρέσδης. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17.00. Την Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές, θα κάνουν το πρωί πρόγραμμα αποθεραπείας σε γυμναστήριο αλλά και πισίνα και στη συνέχεια η αποστολή θ` αναχωρήσει από το Μόνταφον.

Γράψτε το σχόλιο σας...
22/07/2019 • 07:03

Φιλοξενούμενοι με υψηλές βλέψεις σε Δανία, Σουηδία και Ολλανδία

Ικανές να πάρουν αυτό που θέλουν, παρότι παίζουν σε δύσκολες έδρες, είναι η Τζουργκάρντεν και η Μπάνικ Οστράβα. Σε ρόλο αουτσάϊντερ παίζουν ο Παναθηναϊκός με τον Άγιαξ και η Λϊγκμπι όμως ότι καταφέρουν παραγωγικά θα έχει αξία..