Μιράλης: “Βοήθησαν οι έμπειροι”

Ο Ανδρέας Μιράλης δήλωσε πως το όπλο της εθνικής πόλο στο προολυμπιακό τουρνουά υπήρξε η άμυνα της.

Ο Ανδρέας Μιράλης δήλωσε πως το όπλο της εθνικής πόλο στο προολυμπιακό τουρνουά υπήρξε η άμυνα της. Ο 
διεθνής περιφερειακός μίλησε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη επί του Καναδά και τους στόχους της ομάδας στους Αγώνες του Λονδίνου. Είπε συγκεκριμένα για:

Τα συναισθήματα μετά την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Το κλίμα είναι πανηγυρικό, είναι φανταστικά τα συναισθήματα που έχουμε όλοι, είναι κάτι απερίγραπτο. Ο στόχος επετεύχθη».

Τη νίκη-πρόκριση επί του Καναδά με 10-6: «Η διαφορά δυναμικότητας με τον Καναδά ήταν πολύ μεγάλη. Οι διαιτητές έπαιξαν 90-10 τους αντιπάλους μας, αφού να φανταστείτε οι αποβολές ήταν 14-5. Ακόμη κι έτσι δείξαμε ότι είμαστε πολύ ανώτερη ομάδα και πήραμε δίκαια την πρόκριση. Η ομάδα μας δεν μπορεί να συγκριθεί με ομάδες επιπέδου του Καναδά και των Σκοπίων».

Την πορεία μέχρι την πρόκριση: «Στόχος μας εξ αρχής ήταν να μην τερματίσουμε στην τέταρτη θέση για να μην πέσουμε πάνω στην Ισπανία. Μετά την ήττα από τη Ρουμανία ανησυχήσαμε, αλλά νικήσαμε τη Γερμανία και βρήκαμε μπροστά μας τον Καναδά. Αποδείχτηκε πως ήταν ένας βατός αντίπαλος και. τέλος καλό όλα καλά».

Την άμυνα της Εθνικής: «Το όπλο της Εθνικής είναι η άμυνα. Στα περισσότερα παιχνίδια το πετύχαμε, αν εξαιρέσουμε τον αγώνα με τη Ρουμανία. Πάνω σε αυτό το πλάνο θα συνεχίσουμε για να έχουμε ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον».

Τη συνεισφορά των έμπειρων παικτών της Εθνικής: «Η βοήθεια των έμπειρων παικτών ήταν πολύ μεγάλη, όχι μόνο στον αγωνιστικό τομέα, αλλά και στον ψυχολογικό, γιατί το Προολυμπιακό Τουρνουά είναι ένα ιδιαίτερο τουρνουά και πολύ αγχωτικό».

Τους στόχους της Εθνικής στο Λονδίνο: «Είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η ομάδα είναι καλή, θα πάει για κάτι καλό στο Λονδίνο γιατί έχει πάντα υψηλούς στόχους. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.