Μπαντστούμπερ: «Θέλω το τρεμπλ»

Την κατάκτηση όλων των εφετινών τίτλων με τη Μπάγερν Μονάχου, επιθυμεί ο Χόλγκερ Μπαντστούμπερ.

Την κατάκτηση όλων των εφετινών τίτλων με τη Μπάγερν Μονάχου, επιθυμεί ο Χόλγκερ Μπαντστούμπερ. Ο Γερμανός αμυντικός τόνισε πως οι Βαυαροί μπορούν να κατακτήσουν τόσο τους δυο εγχώριους τίτλους που κυνηγούν (πρωτάθλημα και κύπελλο), όσο και το Champions League. Όπως τόνισε, είναι ευχαριστημένος με την έως τώρα πορεία της γερμανικής ομάδας.

Αρχικά, ο Μπαντστούμπερ τόνισε στην εφημερίδα «Bild»: «Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά την μπάλα. Είμαστε στα ημιτελικά του Champions League και αυτό είναι τεράστιο πράγμα. Πρέπει να ευχαριστηθούμε τα ματς που έρχονται και θα δούμε τι θα γίνει. Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Ότι, από εδώ και πέρα, μπορούμε να τα πάρουμε όλα! Τα πάντα βρίσκονται στο χέρι μας. Αν συνεχίσουμε να προσπαθούμε όπως τις τελευταίες εβδομάδες, έχω ένα πολύ καλό προαίσθημα».

Επίσης, ο Γερμανός αμυντικός συμπλήρωσε: «Το πρωτάθλημα βέβαια είναι η προτεραιότητά μας. Όλοι πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι εκεί. Το ματς με την Άουγκσμπουργκ θα είναι δύσκολο. Έχουν ένα καλό σερί και θα τα δώσουν όλα απέναντι σε μια ομάδα όπως είναι η Μπάγερν. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Η πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League μας δίνει ώθηση για τη συνέχεια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.