Ασταμάτητος ο Ηρακλής

Ο Ηρακλής έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα καθώς αυτή τη φορά για το Κύπελλο νίκησε 1-0 τη Βέροια και πήρε το προβάδισμα πρόκρισης για τους «8» του θεσμού. Σκόρερ για τον «Γηραιό» ο Μπαρτολίνι, χαμένο πέναλτι για τους γηπεδούχους.

Ο Ηρακλής έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα καθώς αυτή τη φορά για το Κύπελλο νίκησε 1-0 τη Βέροια και πήρε το προβάδισμα πρόκρισης για τους «8» του θεσμού. Σκόρερ για τον «Γηραιό» ο Μπαρτολίνι, χαμένο πέναλτι για τους γηπεδούχους. 

Λίγα πράγματα…

Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου στη Βέροια δεν έθελξε εντυπώσεων καθώς οι φάσεις ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. 

Η Βέροια πήρε από την αρχή την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να κυκλοφορήσει ορθολογικά την μπάλα προκειμένου να μπορέσει να δημιουργήσει απειλητικές καταστάσεις στην εστία του Χουάντερσον. 

Απ’ την άλλη, ο Ηρακλής είχε περιοριστεί στα αμυντικά του καθήκοντα και με μία διπλή γραμμή άμυνας κινδύνευσε ελάχιστα στα πρώτα 45 λεπτά. 

Οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 13ο λεπτό με τον Νέτο να εκτελεί απευθείας το φάουλ από πλεονεκτική θέση, απ’ το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. 

Ωστόσο, η σημαντικότερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου σημειώθηκε στο 25ο λεπτό και ανήκε στη Βέροια. Ο Μαγέφσκι στο δεύτερο δοκάρι προσπάθησε να σκοράρει με προβολή αλλά ο Χουάντερσον έδειξε σωστά αντανακλαστικά και απέκρουσε εξ επαφής σε κόρνερ. 

Από κει κι έπειτα ο ρυθμός έπεσε κι άλλο και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν σημειώθηκε κάποια άλλη αξιόλογη φάση με τις δύο ομάδες πηγαίνουν χωρίς σκορ στα αποδυτήρια. 

Έχασε την ευκαιρία και το πλήρωσε!

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε με το ρυθμό της αναμέτρησης να είναι ιδιαίτερα χαμηλός και τις φάσεις λιγοστές και από τις δύο ομάδες. 

Ωστόσο, η Βέροια, σε μία ανύποπτη φάση, στο 62ο λεπτό κέρδισε πέναλτι και είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ο Θωμάς Ναζλίδης ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Χουάντερσον απέκρουσε το πλασέ του και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του. Μάλιστα, αυτό ήταν το δεύτερο πέναλτι που πιάνει ο τερματοφύλακας του «Γηραιού» τη φετινή σεζόν, το πρώτο κόντρα στον Ατρόμητο, στο Καυτανζόγλειο. 

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, ο Ηρακλής κατάφερε στη μοναδική ευκαιρία που είχε στο δεύτερο μέρος να σκοράρει και να προηγηθεί στην αναμέτρηση. Στο 73ο λεπτό, ο Ρομάνο εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά και ο Μπαρτολίνι στο δεύτερο δοκάρι έπιασε την κεφαλιά και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. 

Το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους και ο Ηρακλής πήρε μία σημαντική νίκη κόντρα στη Βέροια, η οποία της δίνει προβάδισμα πρόκρισης για την επόμενη φάση του θεσμού, ενόψει και του επαναληπτικού στο Καυτανζόγλειο.  

Οι συνθέσεις:

Βέροια (Γ. Γεωργιάδης): Καντιμοίρης, Νάστος, Μαραγκός, Όστοϊτς, Σιόντης, Άρτσε, Νέτο, Αμπντούν (61′ Γεωργιάδης), Μαγιέφσκι (79′ Μεληκιώτης), Ναζλίδης, Καϊκούτ (61′ Κόλα)

Ηρακλής (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Κυριακίδης (64′ Σαραμαντάς), Στάμου (71′ Πουρτουλίδης), Ιντζόγλου, Κάσσος, Τσιλιανίδης, Ρομάνο (89′ Τσότρας), Βέλλιος


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.