Μπουρούσης: Άξιζε την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Η Αρμάνι Μιλάνο μπορεί να έχει αποχαιρετήσει πλέον την Ευρωλίγκα, αλλά ο Γιάννης Μπουρούσης παρακολούθησε τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τη Σιένα και εξήγησε πως η πρώην ομάδα του άξιζε να πάει στο Φάιναλ Φορ της Κωνσταντινούπολης.

Η Αρμάνι Μιλάνο μπορεί να έχει αποχαιρετήσει πλέον την Ευρωλίγκα, αλλά ο Γιάννης Μπουρούσης παρακολούθησε τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τη Σιένα και εξήγησε πως η πρώην ομάδα του άξιζε να πάει στο Φάιναλ Φορ της Κωνσταντινούπολης.
«Είσαι ευτυχισμένος για την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας;», ήταν η μία από τις ερωτήσεις που κλήθηκε να απαντήσει παραχωρώντας συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», με τον διεθνή σέντερ να απαντά: «Ναι, είδα τα παιχνίδια κόντρα στη Σιένα. Αξιζαν την πρόκριση».
Ο Μπουρούσης ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης των Μιλανέζων επί της Βενέτσια, καθώς στα 27΄ που αγωνίστηκε πέτυχε ισάριθμους πόντους. Λεπτό και πόντος. Μετά τη χαρά του, ο δημοσιογράφος του έφερε στο μυαλό του αναμνήσεις που δεν είναι ευχάριστες, ρωτώντας τον «Τι συνέβη πέρυσι μετά τη νίκη επί της Σιένα με 48 πόντους διαφορά;». «Προτιμώ να μην το σκέφτομαι περισσότερο», και σειρά πήραν τα της Ιταλίας και δη η «ανεβασμένη» απόδοση του 28χρονου άσου τον τελευταίο μήνα, αλλά και η έφεση του -πια- στα τρίποντα. «Μου το ζήτησε ο κόουτς Σκαριόλο. Για μένα το τρίποντο αποτελεί μια επιλογή στην επίθεση, που χρησιμοποιούσα και στο παρελθόν», εξήγησε. Στο τελευταίο παιχνίδι, μπορεί να σημείωσε 27 πόντους, αλλά έχασε 4 βολές (1/5). «Το ξέρω. Έχασα πολλές. Μια στις πέντες δεν είναι καλός απολογισμός. Πρέπει να δουλέψω ακόμη περισσότερο στην προπόνηση, γιατί οι βολές πρέπει να μπαίνουν. Είναι εύκολοι πόντοι», είπε ο ίδιος.
Όσο για τη ζωή του στον ιταλικό Βορρά; «Είναι πολύ ωραία. Το Μιλάνο είναι μια πόλη, στην οποία μπορεί κανείς εύκολα να ζήσει. Οπως στην Αθήνα. Οσο για το φαγητό, που με ρωτάτε; Τα ιταλικά εστιατόρια είναι εξαιρετικά». Πάντως, με τη γλώσσα δεν τα πάει και τόσο καλά. Οι λέξεις που έχει μάθει είναι λίγες και όπως εξομολογήθηκε «ξέρω να λέω ‘γεια σου, τι κάνεις;’. Α, και επίσης τη φράση ‘vaff.’. Αυτό ίσως ήταν καλύτερα να μην το γράψεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.