Οι Έλληνες χιονοδρόμοι σε Αυστρία, Βουλγαρία, Τσεχία

Οι Έλληνες χιονοδρόμοι ξεκινούν δυνατά την καινούργια χρονιά, μετά από μια σύντομη και αναγκαία παύση για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Οι Έλληνες χιονοδρόμοι ξεκινούν δυνατά την καινούργια χρονιά, μετά από μια σύντομη και αναγκαία παύση για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. 

Η εφηβική ομάδα βρίσκεται από χθες Δευτέρα (04/01) στην Αυστρία προκειμένου να συμμετάσχει σε διεθνείς αγώνες από τους οποίους θα κριθεί ποιοι θα στελεχώσουν την Ολυμπιακή Ομάδα Νέων 2016. 

Στην αποστολή συμμετέχουν οι Αναστασία Μάντσιου, Βασίλης Μάντσιος, Αικατερίνη Τζιούφα, Φανή Μαρμαρέλη και Φίλιππος Κόζαρης. Αρχηγός της αποστολής θα είναι ο Μιχάλης Ζουράρης.

Η Α Εθνική Ομάδα θα κάνει μια μικρή προετοιμασία στην Βουλγαρία από αύριο (06/01) έως και την Δευτέρα (11/01) πριν μεταβεί στην κεντρική Ευρώπη για να συμμετάσχει σε αγώνες. Την ομάδα αποτελούν οι αθλητές Ιωάννης Αντωνίου, Γιάννης Πρώιος, Σοφία Ράλλη, Μαρία Σαμαρινού και ο ομοσπονδιακός προπονητής  Στέργιος Πάππος.

• Η τριάδα των Απόστολο Αγγέλη, Κλεάνθη Καραμίχα και Δημήτρη Κυριαζή ετοιμάζεται για νέα αγωνιστική δοκιμασία στη σειρά των διεθνών αγώνων (IBU Cups 4, 5, 6) Διάθλου στην Τσεχία, Πολωνία και Γερμανία. Οι αθλητές με συνοδό των Μπόρισλαβ Πάνκοφ θα αναχωρήσουν αύριο (06/01) και θα επιστρέψουν 24 Ιανουαρίου 2016 στην χώρα μας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.