Σάκοτα: «Απλά το πρώτο ημίχρονο»

Ο Ντράγκαν Σάκοτα τόνισε ότι η αυριανή αναμέτρηση της ΑΕΚ με το Στρασβούργο θα είναι μόνο το πρώτο ημίχρονο στη «μάχη» για την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ του Basketball Champions League, ενώ εξέφρασε την αντίθεσή του στο σύστημα της διοργάνωσης που βασίζεται στη διαφορά πόντων αν δύο ομάδες έχουν από μία νίκη.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα τόνισε ότι η αυριανή αναμέτρηση της ΑΕΚ με το Στρασβούργο θα είναι μόνο το πρώτο ημίχρονο στη «μάχη» για την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ του Basketball Champions League, ενώ εξέφρασε την αντίθεσή του στο σύστημα της διοργάνωσης που βασίζεται στη διαφορά πόντων αν δύο ομάδες έχουν από μία νίκη.

Οι δηλώσεις του προπονητή της Ένωσης στην κάμερα του Novasports:

Για το Στρασβούργο που ξέρει, αφού η ΑΕΚ το έχει συναντήσει άλλες δύο φορές φέτος:
«Δε νομίζω να υπάρχουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Έχουν κάνει μία μεταγραφή, αλλά δεν παίζει ο Πιετρούς. Μάλλον δεν τον έχουν δηλώσει στην Ευρώπη. Σε μας υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με εκείνο το παιχνίδι. Ήταν το πρώτο παιχνίδι του Γκριν, που δεν έπαιξε και ο Βασιλόπουλος μπήκε για ένα λεπτό».

Για τα στοιχεία των Γάλλων που πρέπει να προσέξει η ΑΕΚ:
«Παίζουν με τρία γκαρντ, κάτι πολύ περίεργο για τέτοια ομάδα. Ο Ράιτ είναι κοντός, καλύπτει τα μειονεκτήματα. Έχει πλεονέκτημα στο τρέξιμο, αν βγαίνει η άμυνα, είσαι επικίνδυνος στον αιφνιδιασμό. Είχαμε προβλήμα με τη Νίμπουρκ και τις γερμανικές ομάδες, στην άλλη μεριά για την επίθεση, θα ήθελα το μειονέκτημα με τα τρία γκαρντ στην άμυνα, να μη γίνει πλεονέκτημα. Αν είμαστε πιο προσεκτικοί, θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για το ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, αφού γύρισε και ο Σάκοτα και για τον κόσμο:
«Ο Ντούσαν γύρισε, αλλά δεν έκανε προπονήσεις 12 μέρες και αυτό δεν είναι καλό. Είναι έμπειρος, θα μας βοηθήσει. Θέλουμε να δούμε περισσότερο κόσμο, αλλά όταν έρχεται κόσμος εντυπωσιάζονται και οι άλλοι. Από τη Νίμπουρκ μας έλεγαν δεν έχουμε ξαναδεί τόσο κόσμο».

Για το αν η ΑΕΚ πρέπει να κάνει το καλύτερο παιχνίδι της:
«Εμείς έχουμε κάνει κάποια καλά παιχνίδια φέτος που θα μείνουν στην ιστορία, όπως ο τελικός του Κυπέλλου. Να είμαι ειλικρινής, θέλω να κάνουμε ένα έξυπνο παιχνίδι γιατί είναι περίεργο και αναφέρομαι στο σύστημα με τη διαφορά. Για μένα η καθαρή νίκη και μια σειρά ‘μπεστ οφ θρι’ είναι καλύτερα. Αυτό θα είναι το πρώτο ημίχρονο, τι να κάνουμε;».

Για το αν η ΑΕΚ θέλει και τη διαφορά:
«Εμείς παίζουμε για να κερδίσουμε. Τι είναι η διαφορά; Προχθές είχαμε 24 πόντους διαφορά, αλλά όλα αυτά μπορεί να αλλάξουν στο λεπτό εξαιτίας π.χ. ενός παίκτη εγωιστή. Και στη Νίμπουρκ είπαμε πάμε για τη νίκη κι αν έρθει η διαφορά, θα έρθει σε ένα λεπτό, όπως κι έγινε. Δεν έχουν σημασία οι πόντοι, η νίκη είναι νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.