Τα βρήκε με Χουλτ

Σε συμφωνία με τον Νίκλας Χουλτ για την καταβολή των οφειλομένων ήρθε ο Παναθηναϊκός. Τι γίνεται με τις υπόλοιπες υποθέσεις.

Σε συμφωνία με τον Νίκλας Χουλτ για την καταβολή των οφειλομένων ήρθε ο Παναθηναϊκός. Τι γίνεται με τις υπόλοιπες υποθέσεις.

Οι πράσινοι ήρθαν σε επικοινωνία με τον Σουηδό μπακ και νυν παίκτη της ΑΕΚ, συμφώνησαν για τον τρόπο καταβολής των οφειλομένων προς τον παίκτη και έτσι η συγκεκριμένη υπόθεση φαίνεται πως οδεύει προς λύση. 

Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι του “τριφυλλιού”, επικοινώνησαν την Τρίτη και με τον Στέφανο Κοτσόλη για τα οφειλόμενα κι ενώ ο ποδοσφαιριστής έχει κλειδώσει τους λογαριασμούς της ΠΑΕ. Με τον Έλληνα γκολκίπερ αναμένεται να υπάρξει συνάντηση προκειμένου να βρεθεί η “χρυσή τομή” και το θέμα να τελειώσει θετικά. 

Σε ότι έχει να κάνει με την υπόθεση του Γιάνς Βέμερ, επαφή θα γίνει μετά την εκδίκαση της υπόθεσης για πιθανή αφαίρεση βαθμών την Τετάρτη.

Τέλος, επικοινωνία υπήρξε και με αρκετούς πιστωτές, στην προσπάθεια έστω και την τελευταία στιγμή να κλείσουν όσο το δυνατόν περισσότερα μέτωπα προκειμένουν ο Παναθηναϊκός να μπορέσει να πάρει την αδειοδότηση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.