Ομόνοια: "Απορρίφθηκε η πρόταση του Παναθηναϊκού"

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου ανέφερε με γραπτή του δήλωσε πως απορρίφθηκε τόσο η πρόταση του Παναθηναϊκού, όσο και αυτή της ΑΕΚ Λάρνακας για τον Φάνο Κατελάρη.
0
Νίκος Τζουάννης
10/06/2019 • 20:59
Ο Φάνος Κατελάρης
  • shares
Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου ανέφερε με γραπτή του δήλωση πως απορρίφθηκε τόσο η πρόταση του Παναθηναϊκού, όσο και αυτή της ΑΕΚ Λάρνακας για τον Φάνο Κατελάρη. 

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση:

«Επειδή γράφονται και λέγονται διάφορα σχετικά με προτάσεις που έχουμε δεχτεί για τον ποδοσφαιριστή μας, Φάνο Κατελάρη, να ξεκαθαρίσουμε το σκηνικό.  Μέχρι στιγμής έχουμε δεχτεί δύο προτάσεις για τον ποδοσφαιριστή. Η πρώτη από την ΑΕΚ Λάρνακας, ύψους €30.000  ευρώ και η δεύτερη από τον Παναθηναϊκό που δεν περιελάμβανε άμεσα οικονομικά ανταλλάγματα, αλλά οικονομικά ανταλλάγματα σε μεταγενέστερο στάδιο και υπό κάποιες προϋποθέσεις. Και οι δύο προτάσεις έχουν απορριφθεί».
Γράψτε το σχόλιο σας...
17/10/2019 • 09:57

Με επιθετικό πνεύμα κι αντίπαλο τις φοβίες της η Σπόρτιγκ Λισαβόνας

Μια ομάδα της 3ης κατηγορίας στην Πορτογαλία, η Αλβέρκα, βρίσκει απόψε μπροστά την η Σπόρτιγκ Λισαβόνας. Ματς όπου πάντως ο ενθουσιασμός του αουτσάϊντερ μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις ανασφάλειες του φαβορί.