Φαν ντερ Φάαρτ: «Κρατήστε τον Αντεμπαγιόρ»

Εκκληση στη διοίκηση της Τότεναμ να κρατήσει τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ και πέρα από το τέλος της τρέχουσας σεζόν απηύθυνε ο Ραφαέλ Φαν Ντερ Φάαρτ

Εκκληση στη διοίκηση της Τότεναμ να κρατήσει τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ και πέρα από το τέλος της τρέχουσας σεζόν απηύθυνε ο Ραφαέλ Φαν Ντερ Φάαρτ. Ο επιθετικός από το Τόγκο πέτυχε δύο γκολ για τους «Σπερς» στο νικηφόρο (3-1) παιχνίδι με τη Σουόνσι και έχει στο ενεργητικό του συνολικά 14 τέρματα για λογαριασμό τους, από τη στιγμή που αποκτήθηκε ως δανεικός.
 
Βασικό πρόβλημα για την επέκταση του δανεισμού αποτελούν οι αποδοχές του Αντεμπαγιόρ, που ως παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι κερδίζει περίπου 170 χιλ. λίρες την εβδομάδα, ποσό απαγορευτικό για τα δεδομένα της Τότεναμ.
 
«Είναι ένας από τους καλύτερους, ένας κορυφαίας κλάσης επιθετικός. Επαιξε στηΡεάλ, στην Αρσεναλ και τη ΜάντσεστερΣίτι. Εξεπλάγην όταν ήρθε και ελπίζω να μείνει. Δουλεύει πολύ σκληρά, είναιαπίστευτος. Τον αγαπάμε όλοι εδώ.Συνήθως, οι επιθετικοί περιμένουν την ευκαιρία για να σκοράρουν, αλλά εκείνος δουλεύει πολύ και είναι σημαντικός για την ομάδα, ακόμα και όταν δεν πετυχαίνει γκολ», σχολίασε ο Ολλανδός μέσος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.