Πατέρας Σάκχοφ για τον γιο: "Ιταλία ή Τουρκία"

ΟΙ δηλώσεις που έκανε ο μπαμπάς του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ-"Ο γιος μου στοχεύει σε μία ανώτερη ομάδα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ", είπε μεταξύ άλλων.
26/05/2019 • 15:54
Ο Εβγέν Σάκχοφ
  • shares
Από τη στιγμή που ο Εβγέν Σάκχοφ δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ έχουν γραφτεί αρκετά για το ποια ομάδα θα επιλέξει. Εχει γραφτεί π.χ. για το ενδιαφέρον από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ όπου βρίσκεται ο Βλάνταν Ιβιτς με τον οποίον συνεργάστηκε στον ΠΑΟΚ. 
Σχετικές δηλώσεις έκανε ο πατέρας του παίκτη, μιλώντας στην ισραηλινή ιστοσελίδα «one.co.il». Και είπε: «Η κατεύθυνσή μας είναι προς της Ιταλία ή την Τουρκία. Ο γιος μου στοχεύει σε μία ανώτερη ομάδα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Εχουμε κάποιες προτάσεις, τις εξετάζουμε. Υπάρχουν αρκετές κατευθύνσεις και ο γιος μου και εγώ έχουμε στόχο διαφορετικά μέρη πολύ μακριά από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ». 
Γράψτε το σχόλιο σας...
17/10/2019 • 09:57

Με επιθετικό πνεύμα κι αντίπαλο τις φοβίες της η Σπόρτιγκ Λισαβόνας

Μια ομάδα της 3ης κατηγορίας στην Πορτογαλία, η Αλβέρκα, βρίσκει απόψε μπροστά την η Σπόρτιγκ Λισαβόνας. Ματς όπου πάντως ο ενθουσιασμός του αουτσάϊντερ μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις ανασφάλειες του φαβορί.