Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη…

Ο Αποστόλης Λάμπος γράφει στο προσωπικό του blog για την δυσκολία στην παραγωγή φάσεων του Ατρόμητου, για την περίπτωση Κλέιτον και για την τριανδρία Φυτανίδη, Λαζαρίδη, Μπρίτο που παραμένει αξιόπιστη για μια ακόμη χρονιά.

Τρεις και την πατήσαμε. Στα παιχνίδια με Καλλονή και Πανιώνιο ο Ατρόμητος σκόραρε στο τέλος και πήρε έξι βαθμούς. Το τρίτο διαδοχικό παιχνίδι με ίδιο χαρακτήρα έκατσε στο Χ. Θα μπορούσε κάλλιστα να το έχει κερδίσει η ομάδα του Περιστερίου, αλλά θα μπορούσε επίσης να το έχει “κλέψει” και η ομάδα του Γιώργου Παράσχου που είχε διαβάσει άριστα το ματς.

Απέναντι σε μια από τις πιο οργανωμένες ομάδες του πρωταθλήματος η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα δεν στερήθηκε ευκαιριών, αλλά στερήθηκε αποτελεσματικότητας για μια ακόμα φορά φέτος και πλέον το βλέμμα δειλά δειλά στρέφεται προς τα κάτω, διότι τα ανώτερα στρώματα μοιάζουν για φέτος πολύ μακρινά για να τα προσεγγίσει μια ομάδα που είναι “άρρωστη” από τον Σεπτέμβριο.

Ο Ατρόμητος διανύει την χειρότερη επιθετική του χρονιά στην μεγάλη κατηγορία και πλέον με τα πόδια να βαραίνουν το πρόβλημα δύσκολα θα έχει λύση, εκτός αν έρχεται κάποιο γκολ νωρίς. Δεκαέξι ματς δεκαέξι ντέρμπι για τον Ατρόμητο ανεξαρτήτως αντιπάλου. Με αυτή την προσέγγιση ο αισιόδοξος άνθρωπος βλέπει μια ομάδα που δύσκολα χάνει, αλλά ο απαισιόδοξος αγανακτεί έχοντας στο μυαλό την εικόνα του πρόσφατου παρελθόντος.

Μια ομάδα που λιθαράκι λιθαράκι ανέβασε μόνη της τον πήχη, παλεύει φέτος να κρατηθεί στην επιφάνεια και να αναπνεύσει, αλλά για την ώρα ασφυκτιά. Και αυτό θα συμβαίνει όταν από τους 15-16 παίκτες που συνιστούν ουσιαστικά το ρόστερ της ομάδας δεν βοηθούν άπαντες. Για πόσο ακόμα θα στηρίζονται οι κυανόλευκοι στον Λαζαρίδη, τον Φυτανίδη και τον Μπρίτο; Πότε θα πάρει σκορ από τους μέσους; Πότε θα βοηθήσουν οι μεταγραφές;

Με μια πιο προσεκτική ματιά στο παιχνίδι με τον Πλατανιά εύκολα μπορούσε να διαπιστώσει κανείς ότι στο χώρο του κέντρου ο Ατρόμητος υπολειτουργούσε. Πίτου Γκαρσία και Ουσέρο δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν την ομάδα δημιουργικά, είχαν αρκετές λανθασμένες μεταβιβάσεις, ενώ και αμυντικά δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις που οι παίκτες του Πλατανιά έβρισκαν “αεροδιάδρομο” προς την εστία του Γκορμπούνοφ.

Αν συνυπολογίσουμε ότι ο Ναπολεόνι εσχάτως χρησιμοποιείται ως δεκάρι και πως ο Λεταλέκ ακόμα ψάχνεται, γίνετι αντιληπτό και το γιατί υπάρχει σαφής έλλειψη στην παραγωγή φάσεων. Η δεύτερη ανάγνωση φέρνει στο μυαλό το γιατί ο Ατρόμητος επιμένει τόσο πολύ στην απόκτηση του Κλέιτον. Ιδιαίτερα από την στιγμή που Τραϊανός Δέλλας επιμένει στο 4-2-3-1. Θα πρέπει όμως να υπάρχει και plan b σε περίπτωση που ούτε σε αυτή την μεταγραφική περίοδο ευδοκιμήσει η περίπτωση του Βραζιλιάνου.

Ο “Κολοσσός” πάντως θα ήθελε και έναν ακόμα χαφ, τύπου Ανάκογλου, καθώς για την ώρα δεν είναι ικανοποιημένος από την απόδοση των Γοδόι και Ουσέρο. Τέλος η ομάδα εξετάζει και την περίπτωση ενός δεξιού χαφ εξτρέμ ώστε να μπορεί να πάρει και τις ανάσες του ο Ούμπιντες ή να τους χρησιμοποιεί μαζί στην πτέρυγα με τον Ούμπι δεξί μπακ.

Το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου πάντως ήδη πέρασε και η ομάδα φωνάζει πως χρειάζεται ενίσχυση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.