Τζόρτζεβιτς: «Ευχαριστημένος μόνο από το τρίτο δεκάλεπτο»

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, μετά την αναμέτρηση με την Κηφισιά στο ΟΑΚΑ, τόνισε πως ευχαριστημένος είναι μόνο με την εικόνα της ομάδας του στο τρίτο δεκάλεπτο.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, μετά την αναμέτρηση με την Κηφισιά στο ΟΑΚΑ, τόνισε πως ευχαριστημένος είναι μόνο με την εικόνα της ομάδας του στο τρίτο δεκάλεπτο. 

Αναλυτικά:

«Ευχαριστώ για τα καλά λόγια αλλά θα επαναλάβω αυτά που είπα πριν το παιχνίδι. Πως η ομάδα της Κηφισιάς παίζει καλό μπάσκετ. Είχαμε πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Κηφισιά ήταν πολύ επικεντρωμένη σε εμάς και είχε κίνητρο. Προσπαθήσαμε να βάλουμε τους νεότερους στο παιχνίδι. Μας έλειψε η συγκέντρωση και είχαμε 20 λάθη. Έτσι δεν παίζεις μπάσκετ. Στην επανάληψη δείξαμε καλύτερο πρόσωπο και η Κηφισιά αν και μικρότερη ομάδα είχε περισσότερα ριμπάουντ. Η τρίτη περίοδος ήταν καλή για εμάς. Η σεζόν τελειώνει σε αυτό το παιχνίδι και ξεκινάει η επόμενη και θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό», δήλωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς. 

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είπε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν μπήκαμε συγκεντρωμένα. Κάναμε λάθη σε άμυνα και επίθεση. Ο κόουτς μας αφύπνισε και έβαλε το μυαλό εκεί που έπρεπε. Πιέσαμε τη μπάλα και βρήκαμε καλά σουτ στην επίθεση. Καλή συνέχεια στην Κηφισιά». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.