«Σφράγισε» εντυπωσιακά το εισιτήριο

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, ο Αστέρας «φιλοδώρησε» ξανά με τρία τέρματα (3-0) τη Λάρισα, αυτή τη φορά στην Τρίπολη και «τσέκαρε» το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδα. Ντεμπούτο με γκολ ο Στανισάβλιεβιτς.

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, ο Αστέρας «φιλοδώρησε» ξανά με τρία τέρματα (3-0) τη Λάρισα, αυτή τη φορά στην Τρίπολη και «τσέκαρε» το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδα. Ντεμπούτο με γκολ ο Στανισάβλιεβιτς.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ήλεγξε το ρυθμό, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσε να είχε διευρύνει κι άλλο το σκορ.

Ο Στανισάβλιεβιτς στο 13’ άνοιξε το σκορ για τους Αρκάδες, ο Χαμντανί ένα τέταρτο αργότερα έγραψε το 2-0 και ο Μάσα πέντε λεπτά πριν το φινάλε διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Το ματς:

Οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ ορεξάτες στο ματς, με τη Λάρισα να απειλεί πρώτη με σουτ του Κρητικού (6’) και τον Αστέρα να απαντά ένα λεπτό αργότερα με τον Παπαδόπουλο. Η μπάλα πήγαινε πάνω – κάτω και όλα έδειχναν πως ήταν θέμα χρόνου να έρθει το πρώτο γκολ. 

Τελικά, αυτό ήρθε στο 13’ από τον Στανισάβλιεβιτς. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Αρκάδων έπειτα από μακρινή μπαλιά του Τσοκάνη, κοντρόλαρε εξαιρετικά την μπάλα, πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο, πάτησε περιοχή από αριστερά και με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, βάζοντας την ομάδα του σε θέση οδηγού. 

Η Λάρισα αντέδρασε και ένα λεπτό αργότερα άγγιξε το 1-1, όμως ο Ροβίθης από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα άουτ. Αντίθετα, ο Χαμντανί στο 28’ σχεδόν από την ίδια θέση δεν λάθεψε για τον Αστέρα και έγραψε το 2-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. 

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Ο Αστέρας έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση, έπαιζε χωρίς άγχος και αυτό έβγαινε στο γήπεδο. Τορμένα (52’), Παπαδόπουλος (56’) και Μούκαμ (60’) απείλησαν την εστία του Καβουσάκη, όμως κανένας τους δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Λάρισα απάντησε με τους Μπουντόπουλο (61’) και Χοτζάλι (79’), όμως ο Θεοδωρόπουλος φώναξε «παρών» και κράτησε το μηδέν για την εστία του. Έτσι, όλα έδειχναν πως το 2-0 θα μείνει μέχρι τέλους, όμως άπαντες είχαν υπολογίσει χωρίς τον Μάσα.

Ο Αργεντινός στο 85’ έπειτα από βαθιά μπαλιά, έφυγε στην πλάτη της άμυνα των «βυσσινί», πάτησε περιοχή και με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη (3-0) των Αρκάδων, οι οποίοι «σφράγισαν» με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Κιτόκο, Αλόκο, Ζησόπουλος, Γιαννούλης (78’ Παντελιάδης), Χαμντανί, Τορμένα, Στανισάβλιεςβιτς (57’ Μάσα), Μούκαμ, Τσοκάνης, Παπαδόπουλος (70’ Γκρόσιος).
Στον πάγκο: Καπετάνος, Ζήσης, Νίκο Φερνάντεθ, Μπερτόλιο.

Λάρισα (Ράτκο Ντόστανιτς): Καβουσάκης, Νικολακάκης, Κοντοχρήστος, Γιοβάνοβιτς, Σουλιώτης, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος (61’ Χάμος), Κρητικός, Μαρουκάκης (73’ Κάπος), Μπουντόπουλος (61’ Χοτζάλι), Ροβίθης.
Στον πάγκο: Πατσιογιώργος, Μανακούσιος, Μασούρας.

Διαιτητής: Τ. Τίκας (Καρδίτσας)
Βοηθοί: Ν. Γεωργαράκος (Αθηνών), Α. Δίπλαρης (Καρδίτσας)
Τέταρτος: Μουρτζάκης (Ηρακλείου)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.