Σμιθ: «Τιμή μου ο τίτλος του MVP»

Ο Λένζελ Σμιθ της Κύμης, αναδείχθηκε MVP της 21η αγωνιστική τους πρωταθλήματος μπάσκετ, οδηγώντας την ομάδα του στην νίκη επί των Τρικάλων και μίλησε στον ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το βαρβείο του.

Ο Λένζελ Σμιθ της Κύμης, αναδείχθηκε MVP της 21η αγωνιστική τους πρωταθλήματος μπάσκετ, οδηγώντας την ομάδα του στην νίκη επί των Τρικάλων και μίλησε στον ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το βαρβείο του. 

Ο Αμερικανός φόργουορντ είχε 17 πόντους, 12 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 4 κλεψίματα και διαδέχθηκε σαν MVP τον συμπαίκτη του Κάμερον Τζόουνς που ήταν πολυτιμότερος την 20η αγωνιστική. Ο Σμιθ μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ τόσο για το βραβείο όσο και για την συνέχεια του πωρταθλήματος,

Οι δηλώσεις του Λένζελ Σμίθ:  

«Είναι τιμή μου που αναδείχθηκα πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής σε ένα πρωτάθλημα που είναι γεμάτο παίκτες με πολύ ταλέντο. Το γεγονός ότι βγήκα MVP μία αγωνιστική μετά από όταν ο συμπαίκτης μου Cameron Jones έλαβε την ίδια διάκριση δείχνει ότι είμαστε μια ιδιαίτερη ομάδα. Κάθε αγωνιστική μπορεί να είναι η βραδιά ενός διαφορετικού παίκτη, που θα βγει «μπροστά» και θα βοηθήσει την ομάδα να πάρει την νίκη».

 Για το τι μπορεί να πετύχει η Κύμη μέχρι το τέλος της σεζόν:  

«Δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς μπορούμε να πετύχουμε φέτος. Κάθε φορά που πετυχαίνουμε έναν στόχο μας βάζουμε έναν νέο και προσπαθούμε βήμα βήμα να τον φτάσουμε. Αυτήν την στιγμή στόχος μας είναι η είσοδος στα play offs. Όταν τα καταφέρουμε θα βάλουμε  καινούριο στόχο και θα δούμε στο τέλος που θα φτάσουμε».  

Για το πώς «βλέπει» το ελληνικό πρωτάθλημα:    

«Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι η δυσκολότερη λίγκα που έχω παίξει ως τώρα, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Θεωρώ ότι είναι ένα από τα δυσκολότερα πρωταθλήματα του κόσμου! Πιστεύω ότι το καλοκαίρι έκανα μια πολύ καλή επιλογή και είμαι πολύ χαρούμενος που είχα την ευκαιρία να γίνω μέλος αυτής της ομάδας. Όταν έρθει η στιγμή που θα χρειαστεί να επιλέξω έναν άλλο σταθμό για την καριέρα μου, εύχομαι να κάνω ξανά μια τόσο καλή επιλογή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.