Παίρνει κεφάλι ο Νταμπίζας

Ο Νίκος Νταμπίζας φέρεται να έχει προβάδισμα για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Ολυμπιακό, με τους ιθύνοντες της ομάδας να εξετάζουν παράλληλα και άλλες περιπτώσεις για τη συγκεκριμένη θέση.

Ο Νίκος Νταμπίζας φέρεται να έχει προβάδισμα για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Ολυμπιακό, με τους ιθύνοντες της ομάδας να εξετάζουν παράλληλα και άλλες περιπτώσεις για τη συγκεκριμένη θέση. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων», ο οποίος είχε διατελέσει τεχνικός διευθυντής σε Παναθηναϊκό και Ομόνοια, φέρεται αυτή τη χρονική στιγμή να βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Παράλληλα, στην ίδια λίστα βρίσκεται και το όνομα του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο οποίος όμως φέρεται να βρίσκεται πίσω από τον Νταμπίζα, λόγω έλλειψης εμπειρίας στη συγκεκριμένη θέση. Στόχος του Ολυμπιακού είναι να τελειώσει το θέμα του νέου τεχνικού διευθυντή το προσεχές χρονικό διάστημα, μαζί με την πρόσληψη του νέου προπονητή της ομάδας. Αυτός αναμένεται να είναι ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος αναμένεται να έρθει σε συμφωνία τις προσεχείς ημέρες με τους ιθύνοντες των Πειραιωτών και την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.