Σιμόες: «Ο κόσμος δεν μας άφησε ποτέ μόνους»

Ο Αντρέ Σιμόες δεν θα πήγαινε σε άλλη ελληνική ομάδα όπως υποστήριξε, ενώ έθεσε το στόχο για μέχρι το τέλος της σεζόν που δεν είναι άλλος από το νταμπλ.

Ο Αντρέ Σιμόες δεν θα πήγαινε σε άλλη ελληνική ομάδα όπως υποστήριξε, ενώ έθεσε το στόχο για μέχρι το τέλος της σεζόν που δεν είναι άλλος από το νταμπλ. Ο άσος της Ενωσης μιλώντας στη Real News αναφέρθηκε και στον κόσμο της ομάδας του, που ήταν πάντα εκεί για να ενισχύσει και να στηρίξει τις προσπάθειες το ίδιου και των συμπαικτών του.

Οι δηλώσεις του Σιμόες: 
«Ήμασταν παθιασμένοι, αφοσιωμένοι στην προσπάθειά μας και πάντοτε σοβαροί. Σε κάθε παιχνίδι ο ένας παίζει για όλους και όλοι για έναν. Ενωμένοι και αποφασισμένοι, μπαίνουμε πάντοτε στο γήπεδο για τη νίκη και την επιτυχία. Υπήρξαν στιγμές που δεν το πετύχαμε, αλλά και σε αυτές ακόμη δεν χάσαμε ποτέ την πίστη και την προσήλωσή μας στον μεγάλο στόχο. Συνεχίζουμε δυνατά μέχρι το τέλος, να πάρουμε το πρωτάθλημα που το θέλουμε πολύ, ενώ φυσικά και το Κύπελλο, για το οποίο επίσης θα τα δώσουμε όλα».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ: «Το “ευχαριστώ” ίσως είναι λίγο γι΄ αυτό το κοινό που δεν άφησε ποτέ μόνους και που πάντα, όποτε και όπου κι αν τους χρειαστήκαμε, ήταν εκεί. Η πίστη του κόσμου και η δύναμη της στήριξής του έγιναν πολύτιμο εφόδιο στη δουλειά μας και σίγουρα είναι από τις αιτίες της πορείας μας σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Αν θα πήγαινε σε άλλη ελληνική ομάδα: «Όχι, θα προτιμούσα, αν κάποια στιγμή φύγω από την ΑΕΚ, να φύγω και από την Ελλάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.