Επιστροφές και νέες απουσίες!

Ανάμεικτα συναισθήματα για τον Ηλία Παπαθεοδώρου, καθώς είδε σήμερα (7/4) τρεις παίκτες να επιστρέφουν στο πρόγραμμα και άλλους τρεις να απουσιάζουν.

Ανάμεικτα συναισθήματα για τον Ηλία Παπαθεοδώρου, καθώς είδε σήμερα (7/4) τρεις παίκτες να επιστρέφουν στο πρόγραμμα και άλλους τρεις να απουσιάζουν.

Επιστροφές, αλλά και νέες απουσίες παικτών μέτρησε σήμερα (7/4) ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, από το πρόγραμμα των «ασπρόμαυρων». Κάτι που σημαίνει ότι η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» για το ερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ (11/4) συνεχίζεται μετ’ εμποδίων.

Μόνο μία ημέρα ρεπό περιελάμβανε το πρόγραμμα της ομάδας για αυτές τις ημέρες κι έτσι από σήμερα (7/4) οι παίκτες του ΠΑΟΚ βρέθηκαν και πάλι στο γήπεδο. Η προπόνηση ήταν μεγάλης διάρκειας, καθώς ξεκίνησε με ασκήσεις στο γυμναστήριο και συνεχίστηκε με ασκήσεις τακτικής. 

Οι Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας και Δημήτρης Κατσίβελης επανήλθαν σε πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς στη σημερινή διαδικασία. Το απουσιολόγιο του Παπαθεοδώρου, όμως, δεν ήταν άδειο. Ο Δημήτρης Καραμανώλης συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα (ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα), ενώ δεν προπονήθηκαν οι Θοδωρής Καρράς και Αντώνης Κόνιαρης, καθώς εμφάνισαν συμπτώματα κρυολογήματος.

Και η Κυριακή του Πάσχα θα βρει τους παίκτες του ΠΑΟΚ στο γήπεδο, καθώς υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση για το απόγευμα (19:00), στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας εν όψει του αγώνα με την «Ένωση». 

Την τιμητική του στη σημερινή προπόνηση του «Δικέφαλου» είχε ο Φιλ Γκος, λόγω των γενεθλίων του. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ του ευχήθηκε, με σχετική ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.