Με “Μπουμ” στο Ηράκλειο

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ συμπεριλήφθηκε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, που είναι πιθανό να βρεθεί και στην αρχική 11άδα των "πράσινων".

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ συμπεριλήφθηκε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, που είναι πιθανό να βρεθεί στην αρχική 11άδα των «πράσινων». Μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες και το «αντίο» στον τίτλο, η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα καλείται να ανασυντάξει τις δυνάμεις της και να κλείσει όσο καλύτερα μπορεί τη χρονιά.

Ο Πορτογάλος έχει πλέον μία πολύτιμη λύση για την άμυνα, με τον «Μπουμ», που απουσίαζε λόγω τραυματισμού από τον Ιανουάριο, να φωνάζει «παρών» ενόψει του αγώνα στο Ηράκλειο. Παρτενέρ του Γάλλου στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Καντέ, με τους Μαρίνο (δεξιά), Σπυρόπουλο (αριστερά) στα μπακ και τον Καρνέζη στο τέρμα.

Τον ρόλο του μοναδικού αμυντικού μέσου θα έχει ο Βιτόλο, ενώ δίπλα στον Ισπανό προορίζεται ο Ζέκα σε μια θέση που έπαιζε και στο παρελθόν στην Πορτογαλία. Στην αριστερή πτέρυγα θα βρεθεί ο Κουίνσι, ενώ δεξιά θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Κλέιτον στην επιστροφή του στην αρχική 11άδα. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα είναι ο πιο προωθημένος παίκτης  των «πράσινων», ενώ πίσω του σε ελεύθερο ρόλο θα ξεκινήσει ο Νίνης στην πρώτη του παρουσία στο αρχικό σχήμα στη σεζόν.

Η αποστολή θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο το απόγευμα της Παρασκευής και εκτός αυτής έμειναν οι τιμωρημένοι Κατσουράνης, Σιμάο και οι τραυματίες Λέτο, Κοτσόλης, Μπιάρσμιρ, Ρούντολφ, Σεϊταρίδης, Ιωαννίδης, Φουρλάνος και Ταμπάκης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.