Φιλανθρωπική… νίκη του Λεβαδειακού

Ο Λεβαδειακός υποδέχτηκε την Τετάρτη σε φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα την Εθνική Ενόπλων την οποία και κέρδισε με 2-0.

Ο Λεβαδειακός υποδέχτηκε την Τετάρτη σε φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα την Εθνική Ενόπλων την οποία και κέρδισε με 2-0. Σκοπός της αναμέτρησης ήταν η ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Μητρόπολης Θηβών και Λεβαδείας. Στην ανάπαυλα του παιχνιδιού τιμήθηκαν από την πλευρά της ΠΑΕ Λεβαδειακός ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Κατσιμίγκος για την προσφορά του στην ελληνική διαιτησία και το ΑΣΑΕΔ για την προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων στον ελληνικό αθλητισμό.

Από την άλλη πλευρά, το ΑΣΑΕΔ μέσω του αρχηγού αποστολής της Εθνικής Ενόπλων κ. Παπαδάκη τίμησε την ΠΑΕ Λεβαδειακός για τη συμμετοχή της στο συγκεκριμένο παιχνίδι που είχε ως στόχο την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Μητρόπολης Θηβών και Λεβαδείας, τη Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας για την πολύτιμη συνδρομή της στη διεξαγωγή των αγώνων ποδοσφαίρου, καθώς και το διαιτητή της αναμέτρησης κ. Κατσιμίγκο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο κ. Παράσχος χρησιμοποίησε παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής στα τελευταία ματς, καθώς και κάποιους από την ομάδα Νέων Κ20. Ο Λεβαδειακός έχασε αρκετές ευκαιρίες κυρίως με τους Παπαδόπουλο και Ζαουί, με τον τελευταίο να σκοράρει τελικά δύο φορές και να δίνει τη φιλική νίκη στην ομάδα του.
Στο 13΄στο ανάποδο ψαλίδι του Παπαδόπουλου η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 25′ σε συρτό σουτ από τον ίδιο παίκτη η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Πασχαλάκη, ο οποίος μαζί με τον Κοιλιάρα, όντας στρατευμένοι αγωνίστηκαν με τους φιλοξενούμενους. Στο 31΄ο Ζαουί έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και στο 32′ στην κοντινή προβολή του Παπαδόπουλου.

Ο Λεβαδειακός άνοιξε το σκορ στο β’ ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 49′ με σουτ του Ζουί έξω από την περιοχή. Ένα λεπτό αργότερα στο σουτ του Παπαδόπουλου η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ. Στο 57′ ο Ζαουί βγήκε μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, αλλά επιχείρησε σκαφτό σουτ με τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 67′ ο Κουτρομάνος εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Παπαδόπουλος έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Αλεξόπουλου.

Τρία λεπτά αργότερα και πάλι ο Παπαδόπουλος έκανε το μακρινό σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 74′ ο Λεβαδειακός έφτασε στην επίτευξη και δεύτερου τέρματος και πάλι με τον Ζαουί να σκοράρει με σουτ μέσα από την περιοχή και να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Για τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ αγωνίστηκαν οι: Στρατηλάτης (61′ Μένκα), Μάνο, Νικολακάκης (75′ Ζαννιάς), Αλεξίου (46′ Μελισσάς), Ιωάννου, Βιάνα (46′ Κουτρομάνος), Λισγάρας (75′ Γκριτζάπης), Ζαουί (78′ Καραματσούκης), Παπαδόπουλος, Μπουντόπουλος (46′ Κόκα), Κομνός (46′ Κοτίτσας).

Για την Εθνική Ενόπλων έπαιξαν οι: Πασχαλάκης (46′ Αλεξόπουλος), Παπαθανασίου (65′ λ. τρ. Τουμάσης), Βαλαμούτης (80′ Μακρίδης), Αργάνης (76′ Βάγγερ), Σκόνδρας (78′ Κόρακας), Τσουκαλάς (59′ Σιδέρης), Γεωργιάδης (57′ Πλεστής), Μιχαήλ (57′ Σκούρας), Πετκάκης (46′ Βάσσης), Κοιλιάρας (57′ Δημαράκης), Ρούτσης (46′ Τζανέτος, 80′ Ηλιαδάκης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.