Κάνουν σκέψεις για ένσταση στον Παναθηναϊκό

Ημέρα συζητήσεων και συσκέψεων ήταν η Δευτέρα για τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, αναφορικά με τα θλιβερά γεγονότα του Ολυμπιακού Σταδίου.
0
Νίκος Τζουάννης
18/03/2019 • 20:39
Ο Γερμανός διαιτητής, Φριτζ
  • shares
Ημέρα συζητήσεων και συσκέψεων ήταν η Δευτέρα για τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, αναφορικά με τα θλιβερά γεγονότα του Ολυμπιακού Σταδίου. Οι Πράσινοι περιμένουν και την έκθεση της αστυνομίας για να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα, ενώ σκέφτονται αρκετά σοβαρά το ενδεχόμενο κατάθεσης ένστασης για αντικανονική διακοπή του αγώνα! Και αυτό γιατί θεωρούν ότι έχουν δυνατό νομικό "πάτημα" σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα από τον Γερμανό διαιτητή Μάρκο Φριτς. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού προετοιμάζουν την υπερασπιστική τους γραμμή, αλλά και τις κινήσεις που θα κάνουν το επόμενο διάστημα, ενώ έχουν χρονικό περιθώριο μέχρι την Τρίτη (19/03) για να καταθέσουν ένσταση. 


Γράψτε το σχόλιο σας...

ΑΕΛ - Ολυμπιακός

Κυριακή 05 Μαΐου, 15:00

Live
loading the player...
26/04/2019 • 06:48

Καμιά διάθεση για "δώρα" από Μπορντό και Ντάρμσταντ

Η Λίβερπουλ πλέον δεν κρατάει τη μοίρα στα χέρια της.κι απόψε θέλει νίκη όσο πιο γρήγορα γίνεται με μια πιο αδύναμη, θεωρητικά ομάδα. Πολυ πιο ανταγωνιστικά τα παιχνίδια σε Άουγκσμπουργκ, Κολωνία και Μπορντό με τα αουτσάϊντερ έτοιμα και πρόθυμα να κάνουν ζημιές!,