Κάνουν σκέψεις για ένσταση στον Παναθηναϊκό

Ημέρα συζητήσεων και συσκέψεων ήταν η Δευτέρα για τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, αναφορικά με τα θλιβερά γεγονότα του Ολυμπιακού Σταδίου.
0
Νίκος Τζουάννης
18/03/2019 • 20:39
Ο Γερμανός διαιτητής, Φριτζ
  • shares
Ημέρα συζητήσεων και συσκέψεων ήταν η Δευτέρα για τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, αναφορικά με τα θλιβερά γεγονότα του Ολυμπιακού Σταδίου. Οι Πράσινοι περιμένουν και την έκθεση της αστυνομίας για να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα, ενώ σκέφτονται αρκετά σοβαρά το ενδεχόμενο κατάθεσης ένστασης για αντικανονική διακοπή του αγώνα! Και αυτό γιατί θεωρούν ότι έχουν δυνατό νομικό "πάτημα" σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα από τον Γερμανό διαιτητή Μάρκο Φριτς. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού προετοιμάζουν την υπερασπιστική τους γραμμή, αλλά και τις κινήσεις που θα κάνουν το επόμενο διάστημα, ενώ έχουν χρονικό περιθώριο μέχρι την Τρίτη (19/03) για να καταθέσουν ένσταση. 


Γράψτε το σχόλιο σας...
22/09/2019 • 07:11

Φόρμα και πάθος ορίζουν τα ντέρμπι σε Λιόν, Αϊντχόφεν, Λονδίνο και ΟΑΚΑ

Το ντέρμπι του Ολλανδικού πρωταθλήματος είναι λογικό να κριθεί στην αποτελεσματικότητα ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες. Εν μέσω ειδικών συνθηκών το ντέρμπι των "αιωνίων", πιο παραγωγικά τα ματς σε Λονδίνο και Λιον