Ομπράντοβιτς: «Να σταματήσουμε τον Σχορτσανίτη»

Τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη θεωρεί ως τον πιο επικίνδυνο την Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με αφορμή την αποψινή αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη θεωρεί ως τον πιο επικίνδυνο την Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με αφορμή την αποψινή αναμέτρηση των δύο ομάδων. Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως στόχος είναι να περιορίσουν τον Έλληνα σέντερ της Μακάμπι και εξέφρασε την επιθυμία του να βρεθούν στο final four της Κωνσταντινούπολης.

«Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εκείνους, τους δίνει δύναμη στη ρακέτα, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τον σταματήσουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι από τους σημαντικότερους παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ», δήλωσε αρχικά ο «Ζοτς» και συμπλήρωσε:

«Τα τεχνικά στοιχεία είναι πάντοτε χρήσιμα όταν έχεις καλούς παίκτες και είναι έτοιμοι να κάνουν το σωστό στο παρκέ. Για πέρυσι, οπότε αποκλείσαμε την Μπαρτσελόνα, θα πρέπει να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για τον τρόπο που αγωνίστηκαν. Τα πάντα εξαρτώνται από εκείνους. Εύχομαι να παίξουν πολύ καλά κόντρα στη Μακάμπι, ώστε να βρεθούμε για ακόμα μία φορά στο Φάιναλ Φορ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.