Οικονόμου:”Δεν πανηγυρίζουμε πολύ γιατί έχουμε το Κύπελλο”

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ έγραψε ιστορία κατακτώντας το πρώτο πρωτάθλημα Ελλάδας από καταβολής του «κιτρινόμαυρου» τμήματος, όμως ο τεχνικός της Ένωσης, Απόστολος Οικονόμου, φρόντισε να κρατήσει «χαμηλούς τόνους».

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ έγραψε ιστορία κατακτώντας το πρώτο πρωτάθλημα Ελλάδας από καταβολής του «κιτρινόμαυρου» τμήματος, όμως ο τεχνικός της Ένωσης, Απόστολος Οικονόμου, φρόντισε να κρατήσει «χαμηλούς τόνους», αφού η αγωνιστική περίοδος δεν έχει ολοκληρωθεί γιατί απομένει ο στόχος του Κυπέλλου.

    «Σήμερα έλειψε πολύ η Μυλωνά από τον Παναθηναϊκό και έκανε πιο εύκολο το έργο μας. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα που ήταν ο πρώτος στόχος μας, αλλά δεν πανηγυρίζουμε πολύ γιατί έχουμε το Κύπελλο μπροστά μας. Παίζουμε την Παρασκευή στην έδρα του Ολυμπιακού και με σκληρή δουλειά θα πάμε για την πρόκριση», υπογράμμισε ο προπονητής της ΑΕΚ και συνέχισε: «Η πρώτη μου δήλωση όταν πήγα στην ΑΕΚ ήταν πως κάνουμε πρωταθλητισμό. Με σκληρή δουλειά έχουμε πετύχει τον πρώτο μας στόχο και τα μόλις τρία χαμένα σετ στη β΄ φάση του πρωταθλήματος δείχνουν την προσπάθειά μας».

    Ο ομόλογος του Οικονόμου στον Παναθηναϊκό, Σπύρος Χουντουμάδης, παραδέχθηκε ιπποτικά την εφετινή ανωτερότητα των «κιτρινόμαυρων», αφού όπως είπε «η ΑΕΚ απέδειξε ότι δίκαια πήρε το πρωτάθλημα, εμείς πρέπει να επιστρατεύσουμε όλες τις δυνάμεις μας για το Κύπελλο για να μην πάει χαμένη η χρονιά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.