Παραιτήθηκε ο Βενιζέλος

Την παραίτησή του στη διάθεση του υπουργικού συμβουλίου υπέβαλλε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός των Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος.

Την παραίτησή του στη διάθεση του υπουργικού συμβουλίου υπέβαλλε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός των Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος.

Με αφορμή αυτή την τελευταία εξέλιξη ο πρωθυπουργός κ. Λουκάς Παπαδήμος σημείωσε ότι οφείλει να μην παίρνει θέση αλλά, πρόσθεσε: «αυτό πρέπει να το επισημάνω». Έτσι ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον κ. Βενιζέλο, ο οποίος παραιτήθηκε για να αφοσιωθεί στα νέα του καθήκοντα. Ο κ. Παπαδήμος δήλωσε πως επιθυμεί να εξάρει το έργο που ο κ. Βενιζέλος επιτέλεσε με μεγάλη επιτυχία και κάτω από δύσκολες συνθήκες. Ο κ. Παπαδήμος επίσης χαρακτήρισε πολύτιμη την συμβολή του κ. Βενιζέλου στην εφαρμογή της οικονομικής πολιτική.

Υπογράμμισε επίσης ότι συνεργάστηκε μαζί του αποτελεσματικά και συμπλήρωσε πως η ελληνική οικονομία εισήλθε σε στέρεο έδαφος και σε νέα φάση θετικών προοπτικών. Ο πρωθυπουργός επιπλέον παραδέχτηκε πως ελήφθησαν δύσκολες αποφάσεις με επώδυνες συνέπειες για μεγάλο μέρος της κοινωνίας, αλλά όπως είπε ο κ. Παπαδήμος ήταν αναγκαίες για την σταθερότητα της χώρας και την  παραμονή της στη ζώνη του Ευρώ.

Ο κ. Βενιζέλος λαμβάνοντας τον λόγο επανέλαβε πως «δεν πρέπει να χαλαρώσουμε» και πως είναι ανάγκη να επιτευχθουν οι στόχοι του προγράμματος.

Τέλος πήρε το λόγο στην έναρξη του υπουργικού συμβουλίου και ο υπουργός Άμυνας και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος. Ο κ. Αβραμόπουλος έδωσε και εκείνος με τη σειρά του συγχαρητήρια στον κ. Βενιζέλος και επισήμανε πως υπάρχει μεταξύ τους αμοιβαίος σεβασμός. Επίσης υπογράμμισε πως η κυβέρνηση αυτή αφήνει μια κληρονομιά εθνικής συνεννόησης…

Πηγή, Protothema.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.