Διάψευση για το …προσύμφωνο

Ανεπίσημα η ΠΑΕ ΑΕΚ διαψεύδει οποιαδήποτε συμφωνία και προσύμφωνο με επενδυτικό fund από τις Η.Π.Α. "Δεν υπήρχε ούτε μια πιθανότητα να συμφωνούσα για το 40% έναντι 2 εκ. ευρώ", έλεγε ο Δημητρέλος σε συνεργάτες του.

Ανεπίσημα η ΠΑΕ ΑΕΚ διαψεύδει οποιαδήποτε συμφωνία και προσύμφωνο με επενδυτικό fund από τις Η.Π.Α. “Δεν υπήρχε πιθανότητα να συμφωνούσα για το 40% έναντι 2 εκ. ευρώ”, έλεγε ο Δημητρέλος σε συνεργάτες του.

Το novasports.gr επικοινώνησε με δύο στελέχη της “κιτρινόμαυρης” διοίκησης, για να πληροφορηθεί αν ισχύει το δημοσίευμα του “aek365” σχετικά με την υπογραφή προσυμφώνου του κ. Ανδρέα Δημητρέλου με εκπροσώπους αμερικάνικου επενδυτικού fund. Από την ΠΑΕ ΑΕΚ αυτό που υποστήριζαν κατηγορηματικά είναι ότι: “Δεν υπάρχει κανένα προσύμφωνο με οποιαδήποτε εταιρία. Τηλεφωνικές επικοινωνίες με εταιρίες που έχουν δείξει φιλολογικό ενδιαφέρον τόσο από Ουκρανία, όσο και από Ρωσία και άλλες χώρες, έχουν γίνει το τελευταίο τρίμηνο, αλλά είναι απλά τηλεφωνικές επικοινωνίες. Τίποτα περισσότερο. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως βγαίνουν αυτά χωρίς να υπάρχει καν θέμα”.

Σε ότι αφορά στον κ. Ανδρέα Δημητρέλο, λίγο νωρίτερα επικοινώνησε με συνεργάτες του στους οποίους υποστήριζε χαρακτηριστικά: “Δεν υπήρχε ούτε μια πιθανότητα στο εκατομμύριο να συμφωνούσα να παραχωρηθεί το 40% της ΠΑΕ, έναντι 2 εκ. ευρώ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.