Πρώτος ο Τόρο, σκοράρει συνεχώς ο Τζιμπούρ

Ο Βασίλης Τοροσίδης είναι ο παίκτης του Ολυμπιακού από το τωρινό ρόστερ με τις περισσότερες συμμετοχές σε ντέρμπι "αιωνίων", ενώ ο Τζιμπούρ έχει βρεθεί αντιμέτωπος με τους πράσινους με τέσσερις διαφορετικές ομάδες, έχοντας σκοράρει με όλες.

Ο Βασίλης Τοροσίδης είναι ο παίκτης του Ολυμπιακού από το τωρινό ρόστερ με τις περισσότερες συμμετοχές σε ντέρμπι “αιωνίων”, ενώ ο Τζιμπούρ έχει βρεθεί αντιμέτωπος με τους πράσινους με τέσσερις διαφορετικές ομάδες, έχοντας σκοράρει με όλες.

Διαβάστε τι έχουν κάνει οι παίκτες του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό:

Ροϊ Κάρολ: Δεν έχει αντιμετωπίσει πότε τον Παναθηναϊκό με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ με αυτή του ΟΦΗ βρέθηκε απέναντι από τους “πράσινους” στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, όπου το σύνολο του Φερέιρα επικράτησε με 3-1.

Μπάλας Μέγερι: Υπερασπίστηκε την εστία του Ολυμπιακού στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», που τελείωσε στο ισόπαλο 1-1. Ο Πορτογάλος Ζέκα ήτν αυτός που παραβίασε την εστία του.

Νίκος Παπαδόπουλος: Δεν έχει αντιμετωπίσει πότε τον Παναθηναϊκό με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Σήφης Δασκαλάκης: Δεν έχει αντιμετωπίσει πότε τον Παναθηναϊκό με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Αντίθετα με αυτή του ΟΦΗ έχει γνωρίσει την ήττα από τους “πράσινους” με 5-1 τη σεζόν 2002-03. Με τον Εργοτέλη έχει αντιμετωπίσει τέσσερις φορές τον Παναθηναϊκός μετρώντας μία νίκη στο ΟΑΚΑ και τρεις ήττες (2 στο ΟΑΚΑ και 1 στο Παγκρήτιο).

Γιάννης Μανιάτης: Δεν έχει αντιμετωπίσει πότε τον Παναθηναϊκό με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αντίθετα έχει αγωνιστεί 12 φορές κόντρα στους “πράσινους” με τον Πανιώνιο, μετρώντας μόλις μία νίκη και 11 ήττες.

Φρανσουά Μοδέστο: Μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα ο απολογισμός του Κορσικανού μεσοαμυντικού. Αγωνίστηκε 27 λεπτά πέρυσι στην ήττα με 2-1 στο ΟΑΚΑ, βοήθησε σε όλο το παιχνίδι στη νίκη 2-1 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης, ενώ και φέτος έπαιξε 90 λεπτά στο ισόπαλο 1-1.

Ούλοφ Μέλμπεργκ: Από τους παίκτες με τις περισσότερες συμμετοχές σε ντέρμπι «αιωνίων». Συνολικά 5 συμμετοχές για τον Σουηδό αμυντικό, ο οποίος μετράει 3 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Μία από τις 3 νίκες την πανηγύρισε στο ΟΑΚΑ, πριν δύο χρονιά όταν οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με το γκολ του Ντάρμπισιρ. Ο Μέλμπεργκ είχε αγωνιστεί 45 λεπτά. Στα υπόλοιπα δεν έχασε λεπτό.

Τάσος Παπάζογλου: Δεν έχει αντιμετωπίσει πότε τον Παναθηναϊκό με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Με αυτή του Πανσερραϊκού έχει μόλις μία ήττα σε πέντε αναμετρήσεις, ενώ μετράει 2 ισοπαλίες χωρίς γκολ και 2 νίκες (η μία στο ΟΑΚΑ)

Χοσέ Χολέμπας: «Παρθενική» συμμετοχή του Ελληνογερμανού αμυντικού, στον πρώτο γύρο. Αγωνίστηκε 90 λεπτά στο ισόπαλο 1-1

Ιβάν Μαρκάνο: Πήρε για πρώτη φορά γεύση από ντέρμπι «αιωνίων» στον πρώτο γύρο, αγωνιζόμενος 90 λεπτά στο ισόπαλο 1-1.

Βασίλης Τροροσίδης: Ο παίκτης των «ερυθρόλευκων» με τις περισσότερες συμμετοχές. 9 συνολικά. 2 νίκες, 5 ισοπαλίες και 2 ήττες ο απολογισμός του διεθνούς Έλληνα αμυντικού. Μάλιστα, η μία νίκη του σημειώθηκε τη σεζόν 2009-10 στο ΟΑΚΑ με το γκολ του Ντάρμπισιρ, ενώ στο πρώτο του ντέρμπι «αιωνίων» είδε τον Παναθηναϊκό να παίρνει τη νίκη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με σκορ 1-0.

Με τη φανέλα της Ξάνθης ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 2 ήττες (και οι 2 στην έδρα των “πρασίνων).

Γιάννης Ποτουρίδης: Δεν έχει αντιμετωπίσει πότε τον Παναθηναϊκό με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Αριέλ Ιμπαγάσα: Ο κινητήριος μοχλός του Ολυμπιακού, έχει 180 λεπτά συμμετοχής σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Και οι δύο συμμετοχές πέρυσι με απολογισμό μία νίκη και μία ήττα. Στον πρώτο γύρο δεν αγωνίστηκε. Ο Αργεντινός έχει κοντραριστεί με τον Παναθηναϊκό στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ, όντας μέλος της Βιγιαρεάλ. Είχε αγωνιστεί και στα δύο παιχνίδια. Στο πρώτο οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, ενώ στο ΟΑΚΑ ο Ιμπαγάσα ήταν ο άνθρωπος που πήρε από το χέρι τη Βιγιαρέαλ και την πήγε στα προημιτελικά, καθώς άνοιξε το σκορ, ενώ έδωσε και την ασίστ στον Γιορέντε, ο οποίος έγραψε το τελικό 2-1 υπέρ των Ισπανών.
 
Λιούμπομιρ Φέισα: Δεν έχει αντιμετωπίσει πότε τον Παναθηναϊκό με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Καζίμ Ρίτσαρτντς: Δεν έχει αντιμετωπίσει πότε τον Παναθηναϊκό με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Γιάννης Φετφατζίδης: Μία συμμετοχή για τον νεαρό διεθνή επιθετικό. Πέρυσι, στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, όπου αγωνίστηκε 63 λεπτά με την ομάδα του να χάνει 2-1.

Πάμπλο Ορμπάιθ: Εχει βρεθεί απέναντι στον Παναθηναϊκό μόνο στο παιχνίδι του πρώτου γύρου

Ζαν Μακούν: Ξεκίνησε βασικός στο ντέρμπι του πρώτου γύρου και αντικαταστάθηκε στο 75′

Νταβίδ Φουστέρ: Τρεις συμμετοχές, κανένα όμως ολοκληρωμένο 90λεπτο. 82 λεπτά πέρυσι στην ήττα 2-1 στο ΟΑΚΑ, 61 λεπτά στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με τους «ερυθρόλευκους» να κερδίζουν 2-1 και 84 λεπτά στο 1-1 του πρώτου γύρου.

Τζαμέλ Αμπντούν: Μπήκε αλλαγή στον αγώνα του πρώτου γύρου. Χρησιμοποιήθηκε 6 λεπτά. Με την Καβάλα ο Αμπντούν έχει γνωρίσει την ήττα με 4-2 (σε εκείνο τον αγώνα σκόραρε δύο φορές) και έχει αναδειχθεί ισόπαλος 2-2 (έχοντας δώσει την ασίστ για το ένα γκολ)

Μάρκο Πάντελιτς: Συνολικά 18 λεπτά παρουσίας σε δύο παιχνίδια. 3 λεπτά πέρυσι στη νίκη με 2-1 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και 15 λεπτά φέτος στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Ραφίκ Τζιμπούρ: Ίσως ο πιο αποτελεσματικός παίκτης από αυτούς που βρίσκονται στο τωρινό ρόστερ του Ολυμπιακού. Δύο συμμετοχές με τα “ερυθρόλευκα”, δύο γκολ. Μία νίκη πέρυσι με δικό του τέρμα στις καθυστερήσεις (2-1) και μία ισοπαλία με δικό του, ξανά, τέρμα στο 48′.

Ο Αλγερινός με όποια ομάδα έχει αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό έχει σκοράρει κιόλας. Με τον Ατρόμητο  πέτυχε 2 γκολ στην ήττα με 4-3. Με τον Πανιώνιο έχει τέσσερις ήττες και μία νίκη, έχοντας σκοράρει από ένα γκολ σε τρία παιχνίδια. Τέλος, με την ΑΕΚ μετράει μία νίκη με δικό του γκολ, μία ήττα και τρεις ισοπαλίες.

Κέβιν Μιραλάς: Μετράει 3 συμμετοχές και 2 γκολ. Και τα δύο στο περυσινό πρωτάθλημα. Στο ΟΑΚΑ (ήττα 2-1) αγωνίστηκε 76 λεπτά, ανοίγοντας με ωραίο σου το σκορ, ενώ και στη νίκη του Β’ γύρου, ήταν αυτός που είχε βάλει μπροστά στο σκορ τους «ερυθρόλευκους», παίζοντας 78 λεπτά. Έβγαλε ολόκληρο το 90λεπτο στο 1-1 του πρώτου γύρου.

Βισέντε Μόνχε: Δεν έχει αντιμετωπίσει πότε τον Παναθηναϊκό με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά έχει αγωνιστεί απέναντι στους “πράσινους” με τον Ολυμπιακό Βόλου, όπου πανηγύρισε δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Μάλιστα στο ΟΑΚΑ πέτυχε και το γκολ της νίκης.

Λουίς Ντιόγο: 180 λεπτά παρουσίας του Λουίς Ντιόγο σε δύο ντέρμπι τη σεζόν 2008-09. Και τα δύο παιχνίδια τελείωσαν σε «λευκή» ισοπαλία.

Ερνέστο Βαλβέρδε: Ο Βάσκος προπονητής του Ολυμπιακού την Κυριακή θα πάρει γεύση από το ντέρμπι των «αιωνίων» για 6η φορά στην καριέρα του. Δύο λευκές ισοπαλίες και άλλη μία με σκορ 1-1, μία νίκη 2-1 στο «Καραϊσκάκης» και μία ήττα με το ίδιο σκορ στο ΟΑΚΑ τα αποτελέσματα του Βαλβέρδε κόντρα στον Παναθηναϊκό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.