Το μυαλό των «πράσινων» στη Μακάμπι

Στις αναμετρήσεις με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει στραφεί η προσοχή όλων στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τους Διαμαντίδη και Καλάθη.

Στις αναμετρήσεις με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει στραφεί η προσοχή όλων στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τους Διαμαντίδη και Καλάθη. Οι δυο παίκτες του «τριφυλλιού» έδωσαν το «παρών» σε εκδήλωση της μπουτίκ των «πράσινων» στη Νέα Ερυθραία και μοίρασαν αυτόγραφα στους θαυμαστές τους.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Δημήτρης Διαμαντίδης τόνισε: «Ήταν μια ευχάριστη διακοπή. Ήμασταν σε μια εκδήλωση για την κατάκτηση της περυσινής Ευρωλίγκας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θυμηθήκαμε παλιές καλές στιγμές. Αυτό έχει περάσει, όμως. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Από σήμερα θα επικεντρωθούμε στα παιχνίδια με τη Μακάμπι».

Στην συνέχεια, τόνισε: «Το τι έγινε πέρυσι δεν έχει  σχέση με το τι θα γίνει φέτος. Είναι μια καινούργια ομάδα, μια παραδοσιακή δύναμη του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Από σήμερα θα δούμε λεπτομερώς την ομάδα της Μακάμπι. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θέλουμε να περάσουμε και θα προσπαθήσουμε πολύ γι’ αυτό».

Επίσης, ο αρχηγός του «τριφυλλιού» υπογράμμισε: «Σαφώς βοηθάει η έδρα αλλά στο μπάσκετ αν δεν παίξεις κι αν δεν αποδείξεις ότι μπορείς να περάσεις, δεν έχει μεγάλη σημασία».

Από την πλευρά του, ο Νικ Καλάθης τόνισε: «Ήταν κάτι υπέροχο, πολύ ωραίο που ήμασταν μαζί με τον κόσμο της ομάδας και βγάλαμε φωτογραφίες και υπογράψαμε αυτόγραφα. Μας υποστηρίζουν όλη τη χρονιά και μας βοηθούν. Όταν έχει τέτοιο κόσμο είναι πάντα υπέροχα».

Επίσης, τόνισε για το τι τους είπαν οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού», εν όψει των αναμετρήσεων με τους Ισραηλινούς: «Μας είπαν καλή επιτυχία και ότι θα κερδίσουμε το παιχνίδι με την Μακάμπι».

Στην συνέχεια, ο διεθνής γκαρντ υπογράμμισε: «Κάνουμε καλές προπονήσεις αυτές τις μέρες. Θα δούμε από το σκάουτινγκ τι ομάδα είναι η Μακάμπι. Όταν έρθει η ώρα να παίξουμε θα ξέρουμε τα πάντα γι’ αυτή. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και να κάνουμε το καλύτερο».

Τέλος, ο Καλάθης δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό να έχει το αβανταζ της έδρας και να έχει την υποστήριξη του κόσμου. Θα παλέψουμε και θα πολεμήσουμε και θα παίξουμε καλά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.