Συνεχίζονται οι προσπάθειες για διακανονισμούς

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού συνεχίζουν τις προσπάθειες, ώστε να υπάρξουν διακανονισμοί στις υποθέσεις των Λαουτάρο Ρινάλντι και Αντρέα Στραματσόνι.
19/02/2019 • 07:36
Ο Λαουτάρο Ρινάλντι
  • shares
Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού συνεχίζουν τις προσπάθειες, ώστε να υπάρξουν διακανονισμοί στις υποθέσεις των Λαουτάρο Ρινάλντι και Αντρέα Στραματσόνι. Η δυσκολότερη περίπτωση είναι αυτή του Αργεντινού επιθετικού. Οι εκπρόσωποι του “τριφυλλιού” θα έχουν νέα συνάντηση με την πλευρά του παίκτη, προκειμένου να υπάρξει συμφωνία για τον διακανονισμό των χρεών του “τριφυλλιού”. Ο ποδοσφαιριστής έχει καταθέσει έφεση στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, με την οποία αξιώνει να του καταβληθούν 620 χιλιάδες ευρώ. Πρωτόδικα του είχε επιδικαστεί το ποσό των530 χιλιάδων ευρώ. 

Παράλληλα, ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να έχει επαφή με τον Αντρέα Στραματσόνι, προκειμένου να υπάρξει συμφωνία για την αποπληρωμή των χρεών του “τριφυλλιού” προς τον Ιταλό τεχνικό. Οι “πράσινοι” εμφανίζονται αισιόδοξοι, πως θα καταφέρουν να έρθουν σε συμφωνία με την πλευρά του πρώην τεχνικού της ομάδας και θα ξεπεραστεί ένα ακόμα εμπόδιο στον δρόμο προς την αδειοδότηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
18/07/2019 • 07:45

Ματς για γκολ σε Μπακού, Σκόπια και νησιά Φερόε

Περισσότερο αξίζει απόψε στα προκριματικά του Europa League να δούμε τα παιχνίδια όπου η πρόκριση είναι ανοιχτή και σαφώς μπορεί να μετρήσει η έδρα, η αγωνιστική ετοιμότητα και η εμπειρία. Τις μικρές εκπλήξεις ας τις ψάξουμε εκεί όπου η πρόκριση έχει κριθεί!